Χάρης Χριστόπουλος – Anita Brand: «Εκεί που τον αγκάλιασα κατέρρευσα!»

Χάρης Χριστόπουλος

Τα λόγια που ψιθύρισε στον Χάρη Χριστόπουλο η Anita Brand όταν έφτασε με το καΐκι για να παντρευτούν.

Πριν λίγες ημέρες ο Χάρης Χριστόπουλος αποφάσισε να παντρευτεί έπειτα από 15 χρόνια με την αγαπημένη του Anita Brand. Οι ίδιοι υποδέχτηκαν την εκπομπή Ελένη στο σπίτι τους και μίλησαν για την ευτυχισμένη τους μέρα, περιγράφοντας τις στιγμές τους με συγκίνηση.

«Στο σπίτι δεν είναι ότι έχει αλλάξει κάτι. Είναι το ίδιο. Ζούμε μαζί, συγκατοικούμε χρόνια. Ψυχολογικά αλλάζει. Έχεις μια σιγουριά πια.

Το πιο σημαντικό πράγμα στη σφραγίδα του γάμου είναι ότι αυτός είναι ο άνθρωπος μου στα καλά και στα κακά. Είναι μια πολύ γλυκιά πρόταση αυτή, η οποία πάντα από παιδί μου έκανε εντύπωση. Για εμένα αυτό ήταν ο γάμος.

Κλάψαμε πάρα πολύ. Κλαίγαμε. Σου βγαίνει μια συγκίνηση εκείνη τη στιγμή. Όταν πλησίασα στο νησάκι και με περίμενε ο Χάρης και ήμουν έτοιμη να τον συναντήσω. Εκεί που τον αγκάλιασα, εκεί κατέρρευσα, δεν άντεξα. Κλαίγαμε με λυγμούς.

Ήρθε από το πέλαγος ντυμένη σαν νεράιδα, με το υπέροχο νυφικό της και ήταν παραμύθι για εμένα. Όταν με πλησίασε και ήρθε κοντά μου μου είπε τις φοβερές λέξεις ότι: «Ήταν πολύ μακρύς ο δρόμος να φτάσω στην αγκαλιά σου», ανέφερε το ζευγάρι στην εκπομπή.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!