Χάρης Χιώτης: «Πήγα από το Χαλάνδρι στη Χαλκίδα με το ποδήλατο»

Χάρης Χιώτης

Ο Χάρης Χιώτης περιγράφει γιατί αποφάσισε να κάνει το συγκεκριμένο ταξίδι και πόσες ώρες του πήρε να φτάσει.

Καλεσμένος στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Χάρης Χιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στα Νούμερα του Φοίβου Δεληβοριά, αποκάλυψε μεταξύ άλλων ένα ιδιαίτερο ταξίδι που έκανε με το ποδήλατο από το Χαλάνδρι μέχρι και τη Χαλκίδα.

«Είχα ένα απλό mountain bike. Έκανα 10 ώρες να πάω, έμεινα εκεί στην κυριολεξία, κοιμόμουν δύο μέρες. Έφτασα στους Αγίους Αποστόλους, έκανα 100 χιλιόμετρα. Δεν είναι τόσο τρομερό όσο ακούγεται», ανέφερε ο Χάρης Χιώτης.

«Τα είχαμε φιξάρει όλα από πριν με έναν φίλο μου, είχαμε όνειρο να κάνουμε μία μεγάλη διαδρομή με το ποδήλατο. Μετά γυρίσαμε από αντίθετη διαδρομή, κάναμε 8 ώρες», περιγράφει.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Χάρης Χιώτης περιέγραψε και το casting από το οποίο πέρασε για να συμμετάσχει στα Νούμερα του Φοίβου Δεληβοριά.

«Έκανα την πρώτη σκηνή, στο πρώτο επεισόδιο που μπαίνει ο Χάρης και αυτοπροσλαμβάνεται στη Μάντρα. Αυτό έκανα επί της ουσίας και πήρα τον ρόλο. Τα castings είναι μέρος της δουλειάς μας. Κρύβουν απογοητεύσεις αλλά για μένα το μυστικό είναι το πώς θα μάθεις να τις διαχειρίζεσαι μαζί με το άγχος», αναφέρει ο ηθοποιός.