Χάρις Αλεξίου: «Όταν διαγνώστηκε ο καρκίνος μου, είπα… τι είναι αυτό τώρα;»

Χάρις Αλεξίου

«Στη ζωή πρέπει να αγωνίζεσαι μέχρι το τέλος γιατί αλλιώς έχεις πνιγεί, έχεις χαθεί, έχεις πεθάνει», είπε η Χάρις Αλεξίου.

Στην εκπομπή «Mega Stories» φιλοξενείται απόψε η Χάρις Αλεξίου. Η σπουδαία ερμηνεύτρια ανοίγει την καρδιά της στη Δώρα Αναγνωστοπούλου και μεταξύ άλλων αναφέρεται και στον καρκίνο που πέρασε. Ένα μικρό απόσπασμα από την αποψινή εκπομπή προβλήθηκε στο «Mega Καλημέρα».

«Είναι σαν να μην υπάρχουμε χωρίς το παρελθόν μας. Τι να πετάξω από το παρελθόν; Αυτό που με έχει σχηματίσει, αυτό που είμαι είναι γιατί υπάρχει αυτό, υπάρχει το παρελθόν. Υπάρχει ο τρόπος που μεγάλωσα, υπάρχουν τα βιώματά μου, η σχέση μου με τη μάνα μου, η έλλειψη του πατέρα μου, το ότι μπήκα στη ζωή από πολύ μικρή και έπρεπε να φροντίσω τον εαυτό μου και τους άλλους. Αυτό με έκανε να μη μασάω!

Και αυτό έχω να πω σαν μήνυμα, ότι στη ζωή αγωνίζεσαι μέχρι το τέλος. Και πρέπει να αγωνίζεσαι μέχρι το τέλος γιατί αλλιώς έχεις πνιγεί, έχεις χαθεί, έχεις πεθάνει. Κι εγώ δεν ήθελα να πεθάνω. Ακόμα και όταν διαγνώστηκε ο καρκίνος μου, είπα “τι είναι αυτό τώρα;”», είπε η Χάρις Αλεξίου.