Χάρης Ακριτίδης: «Βλέπω τον Βασίλη Καρρά στον ύπνο μου ότι έρχεται εκεί που τραγουδάω»

Καρράς Ακριτίδης

"Ο Βασίλης ήταν, είναι και θα είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Αν δεν υπήρχε εκείνος, ίσως εγώ να μην ήμουν τραγουδιστής", εξομολογείται ο γνωστός ερμηνευτής.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Χάρης Ακριτίδης. Τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή συνάντησε η ρεπόρτερ Μένια Κούκου, όπου μαζί συζήτησαν για την πρόσφατη απώλεια του Βασίλη Καρρά, τη συνεργασία μεταξύ των δύο ερμηνευτών αλλά

«Θα κάνω τα πάντα για να είμαι την Κυριακή στο μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά, γιατί δεν ήμουν στην κηδεία. Ο Βασίλης ήταν, είναι και θα είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Αν δεν υπήρχε εκείνος, ίσως εγώ να μην ήμουν τραγουδιστής», ανέφερε αρχικά ο Χάρης Ακριτίδης.

«Δεν σου κρύβω ότι τον βλέπω και στον ύπνο μου, ότι έρχεται εκεί που τραγουδάω. Προχθές είδα ότι ήμουν στη Γλυφάδα, σε ένα μαγαζί που τραγουδούσα πριν χρόνια, και έρχεται εκεί και έχω κατέβει να τον δω και μου λέει: φώναξέ μου τον Χάμπο, το παρατσούκλι μου από τα χρόνια στη Βέροια», περιγράφει στη συνέχεια στην κάμερα του Alpha.

«Είναι πολύ κοινές οι ζωές μας, Πόντιοι και οι δύο, «άρρωστοι». Ο Βασίλης όμως ήταν απίστευτος μάγειρας, του άρεσε πάρα πολύ να μαγειρεύει και να καλεί φίλους στο σπίτι.

Έκανε αρνιά και κατσίκια, σούπες, για να ταΐσει και 100 άτομα… και μπορεί αυτός να μην έτρωγε τίποτα», αφηγείται στο κλείσιμο των δηλώσεων ο Χάρης Ακριτίδης για τον αείμνηστο συνάδελφό του.