Χάρης Ακριτίδης για Χάρη Κωστόπουλο: «Τον πήρε μαζί του ο Βασίλης Καρράς για να τον συνοδεύει»

Χάρης Ακριτίδης

«Δεν ήταν καλά, είχε αδυνατίσει, αλλά δεν περίμενα να γίνει τόσο γρήγορα το κακό. Θα μου λείψει», είπε ο Χάρης Ακριτίδης.

Ο Χάρης Ακριτίδης μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@star» και τον Στέλιο Δρουμαλιά. Ο γνωστός τραγουδιστής συγκλονισμένος απάντησε για την απώλεια του Χάρη Κωστόπουλου.

«Είμαι συγκλονισμένος, δεν ξέρω τι κακό μάς έχει βρει την οικογένεια των καλλιτεχνών. Είμαι συντετριμμένος, χάσαμε τον δάσκαλό μας, Βασίλη Καρρά, τον Νίκο Φλωρινιώτη και τώρα τον Χάρη Κωστόπουλο. Ο Χάρης ήταν για πολλά χρόνια μπουζουξής του Καρρά και θεωρώ ότι τον πήρε μαζί του για να τον συνοδεύει. Ο Χάρης Κωστόπουλος ήταν μοναδικός. Πίστευε πολύ στον Θεό», είπε αρχικά ο Χάρης Ακριτίδης.

Ο Χάρης Ακριτίδης είπε στη συνέχεια: «Είχε αντιμετωπίσει ξανά το θέμα του καρκίνου σε άλλο σημείο και πήγαινε στον Άγιο Εφραίμ. Τον είχε ξεπεράσει τον καρκίνο, ώσπου ένα βράδυ, σε ένα εξτρά που έκανε, λιποθύμησε. Και από εκεί ξεκίνησε πάλι το πρόβλημα. Περιμένα ότι θα νικήσει και πάλι. Δεν ήταν καλά, είχε αδυνατίσει, αλλά δεν περίμενα να γίνει τόσο γρήγορα το κακό. Θα μου λείψει!».

Ο Χάρης Ακριτίδης ανέφερε επίσης: «Ο Βασίλης Καρράς έδωσε στον Χάρη Κωστόπουλο τους στίχους από το “Καρδιά είσαι εσύ” και εκείνος το πέταξε στα σκουπίδια γιατί δεν του άρεσε. Ο Βασίλης τού είπε ότι θα το ηχογραφήσει γιατί θα βγάζει 20 χρόνια μεροκάματο από αυτό και ο Χάρης έψαξε τα σκουπίδια, το βρήκε και το ηχογράφησε».