«Χάρηκα για τις Άγριες Μέλισσες που ήμουν κομμάτι της επιτυχίας τους»

Άγριες Μέλισσες

Από τις Άγριες Μέλισσες, προσεχώς στο Καφέ της Χαράς...

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε η αγαπημένη ηθοποιός τόσο για τη συμμετοχή στις «Άγριες Μέλισσες» όσο και για την επιστροφή, μετά από πολλά χρόνια, στο σίριαλ των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά «Το καφέ της Χαράς». Ο λόγος για την Ευαγγελία Μουμούρη.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευαγγελία Μουμούρη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «απόλαυσα τη συμμετοχή στις Άγριες Μέλισσες. Κατ’ αρχάς την απόλαυσα με το που διάβασα το κείμενο, μετά κρύωσα πάρα πολύ γιατί τα γυρίσματα έγιναν μέσα στις πιο κρύες μέρες του χειμώνα. Όλα αυτά ήταν πολύ ωραία. Βρήκα συναδέλφους, παίξαμε ωραία και χάρηκα που ήμουν μέρος αυτής της επιτυχίας».

«Η χήρα επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι μετά από 15 χρόνια γιατί έχει ανοιχτούς λογαριασμούς και θέλει να τους κλείσει. Σε ένα, δυο μήνες θα το δούμε αυτό» πρόσθεσε η Ευαγγελία Μουμούρη στον δημοσιογράφο Σάββα Μπίτζα για την είσοδο της στο νέο κύκλο του «Καφέ της Χαράς». «Έχει γίνει πια μια επαγγελματίαςκαι επιστρέφει για να κλείσει τα ψέματα τα οποία έχουν ειπωθεί για αυτήν. Θέλει να πάρει το αίμα της πίσω».

Τέλος, η Ευαγγελία Μουμούρη παραδέχθηκε πως «περνάμε δύσκολα αλλά ως ανθρωπότητα έχουμε περάσει και δυσκολότερα. Δηλαδή το να κλειστώ στο σπίτι μου για δυο μήνες, το θεωρώ καλύτερο από το να έχω κλειστεί σε ένα καταφύγιο και από πάνω να πέφτουν βόμβες».