«Χάρη στην καλοσύνη των φίλων και πουλώντας ακίνητα για να πληρώσω την εφορία, είμαι ακόμα ζωντανός»

Χρήστος Ζαμπούνης

«Δεν θυμάμαι πόσους αρραβώνες έχω κάνει».

Ο Χρήστος Ζαμπούνης σε συνέντευξη του στον Γιάννη Πουλόπουλο και Στη Φωλιά των Κου Κου μίλησε για την εκπομπή που έκανε το Prive στην τηλεόραση, αλλά και για το νέο του επαγγελματικό άνοιγμα ως ξεναγός!

«Έκανα μια εκπομπή στην τηλεόραση πριν από 20 χρόνια και έκτοτε δεν ξανάκανα. Μέχρι προσφάτως δεν είχα καν συσκευή. Με μάλωνε η Έλενα Κατρίτση τότε γιατί δεν έβλεπα ούτε καν την εκπομπή που παρουσίαζα.

Είναι αλήθεια ότι εργάζομαι ως ξεναγός. Ξενάγησα χθες στο μουσείο της Ακρόπολης και στην Ακρόπολη και ήταν αναβάπτιση. Είμαι εκδότης βιβλίων, είμαι συγγραφέας, είμαι δημοσιογράφος και ξεναγός. Μάθε τέχνη κι άσ’ την και αν πεινάσεις πιάσ’ την. Στον τομέα τον εκδοτικό χτυπηθήκαμε πάρα πολύ από τις χρεοκοπίες αλυσίδων βιβλιοπωλείων, αλλά και μικρών. Βεβαίως έχω δει 0 στον τραπεζικό μου λογαριασμό. Χάρη στην καλοσύνη των φίλων, πουλώντας ακίνητα για να πληρώσω την εφορία, είμαι ακόμα ζωντανός», ανέφερε σχετικά με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε ο κλάδος των εκδόσεων και πως ο ίδιος τις αντιμετώπισε.

«Δεν θυμάμαι πόσους αρραβώνες έχω κάνει. Ένας κύριος πριν ασπαστεί μια κυρία την αρραβωνιάζεται. Δεν μπορεί να την ασπαστεί χωρίς να της προτείνει αρραβώνα», λέει ο Χρήστος Ζαμπούνης προκαλώντας αίσθηση και παραδέχεται πως και εκείνον τον προσεγγίζουν μέσω social.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!