Χαρά Παππά: «Μετά το GNTM οι κριτές δεν μας έδειξαν ενδιαφέρον»

Χαρά Παππά

Η Χαρά Παππά μιλά για το GNTM και την περιπέτεια που πέρασε με την κατάθλιψη

Η Χαρά Παππά παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Μας». Η πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής για τη ζωή μετά το reality μόδας και την κατάθλιψη που πέρασε.

«Η τελειομανία μου με αγχώνει, οτιδήποτε στην καθημερινότητά μου με αγχώνει και εξαιτίας του άγχους μου έχω φτάσει σε πάρα πολύ κακό σημείο, την κατάθλιψη. Έχω μιλήσει κιόλας γι’ αυτό στο παρελθόν», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Δεν έλεγα ποτέ όχι, προσπαθούσα πάντα να ευχαριστώ τους πάντες και έχω τρελές απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Το χειρότερο συναίσθημα είναι το κενό. Δεν ελπίζεις τίποτα, δεν ονειρεύεσαι τίποτα, δεν περιμένεις τίποτα από τη ζωή σου».

Για τις διατροφικές διαταραχές που αντιμετώπισε αλλά και την ψυχοθεραπεία που ακολούθησε τόνισε: «Πάθαινα επεισόδια που μπορεί να έτρωγα πάρα πολύ μέχρι να με πονέσει το στομάχι μου και να μη μπορώ να αναπνεύσω. Η ψυχοθεραπεία με βοήθησε να πάρω ανάσα. Βρήκα όρεξη για ζωή».

Πώς πήρε την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο GNTM και ποιες είναι οι σχέσεις της με τους κριτές σήμερα; Η ίδια απαντά: «Ήμουν τόσο χάλια εκείνη την περίοδο που έψαχνα να βρω μια διέξοδο να πιαστώ από κάπου. Στο κομμάτι του μόντελιγνκ δε νομίζω ότι με βοήθησε τόσο το GNTM. Περισσότερο βοήθησε στα social media.».

«Όντως δεν υπήρχε το ενδιαφέρον από τους κριτές μετά το GNTM. Βλέπω άλλα talent show που οι κριτές μετά προωθούν τα παιδιά τους. Εγώ δεν ένιωσα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν υπήρξαν σχέσεις μετά το show, εκτός από τη Ζενεβιέβ και την κυρία Χριστοπούλου που ήταν δυο άνθρωποι που ήταν όντως πιο κοντά μας.»