«Χαρά μου, τιμή μου και καμάρι μου να με ταυτίζουν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Αλίκη Βουγιουκλάκη

"Όταν φτάνουμε στην Αλίκη και με έχουν επιλέξει και μου λένε παίξε τώρα μικρέ κι εσύ που τα έχεις κάνει όλα αυτά..."

Στην εκπομπή Σημείο Συνάντησης βρέθηκαν ο Κώστας Σπυρόπουλος κι ο Δημήτρης Σταρόβας και είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για διάφορα ζητήματα.

Ένα από αυτά που έθεσε ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν αν επηρέασε τον Κώστα Σπυρόπουλο να τον θυμούνται από την συμμετοχή του στην Λάμψη ή να τον ταυτίζουν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ως τον τελευταίο σύντροφό της.

Ο ίδιος απάντησε: «Με την Αλίκη γνωριστήκαμε σε μια οντισιόν, όχι σε κάποιο μπαρ. Σκεφτόμουν ότι ξεκίνησα από δέκα χρονών παιδί και είναι σημαντικό να συναντήσεις στη ζωή σου προσωπικότητες κι ανθρώπους που έχουν αφιερώσει κάπου την ζωή τους. Η δουλειά τους ήταν το αρχικό στάδιο, ο λόγος να ξεκινάς και να υπάρχεις. Όταν φτάνουμε στην Αλίκη και με έχουν επιλέξει και μου λένε παίξε τώρα μικρέ κι εσύ που τα έχεις κάνει όλα αυτά… Παίξε σε αυτό το παιχνίδι. Το να μάθεις, να εκπαιδευτείς, να τριφτείς, να φας χώμα, να συρθείς κάτω είναι πολύ σοβαρό.»

«Τιμή μου και καμάρι μου και χαρά μου μεγάλη να με ταυτίζουν με την Αλίκη γιατί καμια φορά το πίσω έχει πιο μεγάλη σημασία και το ξέρουμε καλά» συμπλήρωσε ο Κώστας Σπυρόπουλος.