Χανταμπάκης και Σπαλιάρας φεύγουν αγκαλιασμένοι για Nomads: «Έχει εκτεθεί πολύ από το Survivor»

Χανταμπάκης

"Έχει καεί στον χυλό ο Χανταμπάκης και φυσάει και το γιαούρτι!"

Οι Survivors πάνε Nomads και νέες ίντριγκες αναμένονται. Τι γίνεται όμως με τις παλιές; Ας πούμε, ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Στέλιος Χανταμπάκης τα ξέχασαν όλα και φεύγουν αγκαλιασμένοι για Μαδαγασκάρη;

«Σε ένα ριάλιτι οι συνθήκες είναι πάρα πολύ δύσκολες, δημιουργούνται αψιμαχίες κόντρες τσακωμοί και πολλές φορές δυνατές φιλίες. Δεν γίνεται να γίνουμε όλοι κολλητοί. Μίλησα λίγο με τον Ντάνο και μου είπε ότι το ζηλεύει, όπως και ο Βασάλος», λέει ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης δηλώνει με τη σειρά του: «Ήταν δύσκολη απόφαση, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι φεύγω να πάω στο Nomads. Ο γιος μου που είναι 5 χρονών μου λέει μπαμπά πήγαινε να σε δούμε να κερδίσεις, να μου αφιερώνεις τις νίκες. Τα παιχνίδια από ότι έχω παρατηρήσει είναι συνδυαστικά. Όλα τα παιδιά έχουν ίδιες πιθανότητες. Άλλος είναι γρήγορος, άλλος είναι δυνατός, άλλος είναι έξυπνος. Τους σεβόμαστε όλους, έχουν βρει τα πατήματά τους, εμείς είμαστε μια καινούρια ομάδα, νομίζω ότι η εμπειρία βοηθάει και θα δείξει. Δεν θέλω να πω μεγάλες κουβέντες».

«Έχει καεί στον χυλό ο Χανταμπάκης και φυσάει και το γιαούρτι!», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε: «Είναι συγκρατημένος γιατί έχει εκτεθεί πολύ από το Survivor. Θυμάμαι τότε ότι ήταν από τις λίγες επιστροφές παικτών που έγιναν νύχτα. Είχε υποστεί bullying γιατί τότε είχε θεωρηθεί αρχηγός κλίκας».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…