Champions League: Τότεναμ – Λεβερκούζεν, στην ΕΡΤ1 και την ΕΡΤHD

Champions League

Σήμερα στις 21:45.

Το Champions League, η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή της Ευρώπης, συνεχίζεται στην ΕΡΤ με την αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Λεβερκούζεν.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 στις 21:00, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «CHAMPIONS ΕΡΤ- PRE GAME» με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Περικλή Μακρή και καλεσμένο τον Κώστα Κωνσταντινίδη, θα παρακολουθήσετε αφιερώματα, καθώς και τα τελευταία νέα των Τότεναμ και Λεβερκούζεν λίγο πριν από τη σέντρα στο Γουέμπλεϊ.

Στις 21:45, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ert.gr,  την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Τότεναμ και Λεβερκούζεν.

Τον αγώνα περιγράφει ο Γιώργος Χαϊκάλης.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ακολουθεί η εκπομπή «CHAMPIONS EΡΤ – POST GAME», με στιγμιότυπα απ’ όλα τα παιχνίδια της βραδιάς.

Επίσης, σε μαγνητοσκόπηση μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Λιόν. Τον αγώνα περιγράφει ο Βασίλης Μπακόπουλος.

Η ΕΡΤ μεταφέρει και φέτος στις οθόνες σας τον παλμό του Champions League, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου.