Champions League: Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Σίτι, στην ΕΡΤ1 και την ΕΡΤHD

Champions League

Σήμερα στις 21:45…

Το Champions League, η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή της Ευρώπης, συνεχίζεται στην ΕΡΤ με την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 στις 21:00, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «CHAMPIONS ΕΡΤ- PRE GAME» με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Περικλή Μακρή και καλεσμένο τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας Νέων, Γιάννη Γκούμα, θα παρακολουθήσετε αφιερώματα στην Μπαρτσελόνα και τη Μάντσεστερ Σίτι, λίγο πριν από τη σπουδαιότερη αναμέτρηση της φάσης των ομίλων.

Στις 21:45, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ert.gr, την αναμέτρηση «Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Σίτι». Τον αγώνα περιγράφει ο Γιώργος Τραπεζανίδης.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ακολουθεί η εκπομπή «CHAMPIONS EΡΤ – POST GAME», με στιγμιότυπα απ’ όλα τα παιχνίδια της βραδιάς, καθώς και σε μαγνητοσκόπηση ο αγώνας της Μπάγερν με την Αϊντχόφεν. Τον αγώνα περιγράφει ο Γιώργος Χαϊκάλης.

Η ΕΡΤ μεταφέρει και φέτος στις οθόνες σας τον παλμό του Champions League, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου.