Champions League: Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν, στην ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ HD

Champions League

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στις 21:45

Το Champions League, η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή της Ευρώπης, συνεχίζεται στην ΕΡΤ με την αναμέτρηση της Άρσεναλ  με τη Παρί Σεν Ζερμέν.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 στις 21:00, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «CHAMPIONS ΕΡΤ- PRE GAME» με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Περικλή Μακρή και καλεσμένο τον Λάκη Παπαϊωάννου, θα παρακολουθήσετε αφιερώματα στην Άρσεναλ και την Παρί Ζεν Ζερμέν λίγο πριν από την σέντρα της αναμέτρησης.

Στις 21:45, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ert.gr,  την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Άρσεναλ και την Παρί Σεν Ζερμέν. Τον αγώνα περιγράφει ο Βασίλης Μπακόπουλος.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ακολουθεί η εκπομπή «CHAMPIONS EΡΤ – POST GAME», με στιγμιότυπα απ’ όλα τα παιχνίδια της βραδιάς.

Επίσης, σε μαγνητοσκόπηση μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση της Μπεσίκτας με την Μπενφίκα. Τον αγώνα περιγράφει ο Γιώργος Χαϊκάλης.

Η ΕΡΤ μεταφέρει και φέτος στις οθόνες σας τον παλμό του Champions League, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου.