Χαμός με την εμφάνιση της Ραμόνα στο «My style rocks»! «Γιατί απολογούμαι σε εσένα… με κάνεις και γελάω»

Ραμόνα

Κόντρα ανάμεσα σε Ραμόνα και Κουδουνάρη!

Δεν έχουν τέλος τα στιγμιότυπα στο My style rocks με τη Ραμόνα. Η παίκτρια δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, διαφωνώντας με τους κριτές για κάποια σχόλια τους, αλλά και με τις συμπαίκτριες της και το στυλ τους. Στο επεισόδιο της Πέμπτης, η παίκτρια εμφανίστηκε ντυμένη νοικοκυρά θέλοντας να «την πει» στους κριτές της εκπομπής.

«Εγώ μόλις έχω πάρει τα παιδάκια μου από το σχολείο και πάω σπίτι και έχω λίγες δουλίτσες να κάνω. Είμαι νοικοκυρά, μάνα» είπε η Ραμόνα που διαπληκτίστηκε λίγο αργότερα με άλλη διαγωνιζόμενη για τα σχόλια της: «Καταρχήν γιατί απολογούμαι σε εσένα, δεν καταλαβαίνω. Με κάνεις και γελάω.»

«Ντύνεσαι για να δημιουργήσεις κάποια κατάσταση γιατί κάτι είπαμε χθες ή είναι το concept σου κανονικά;» ρώτησε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

[dfp_ads id=236982]

«Όχι, το έχω πει. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τους βαθμούς, δεν είχα από την αρχή, δεν μπορείτε όμως να μου πείτε, «έτσι δεν μπορείς να πας «fashion week», έχω πάει. Ήρθα νοικοκυρά. Ταιριάζω με το ρόλο μου; Μπορώ να καθαρίσω έτσι;», απάντησε η Ραμόνα.

«Νιώθω ότι ρίχνουμε λίγο το επίπεδο με αυτή την κατάσταση. Αν θες να σε κρίνω με αυτά που φοράς εντάξει, αυτό δεν είναι μόδα. Εγώ ήρθα εδώ για να κρίνω styling και μόδα, όχι ρόλους» συνέχισε εκείνος

«Εγώ έτσι ήρθα στο πλατό. Έχω το σύνολο μου πίσω. Αλλά επειδή στεναχωρήθηκα…»

«Ήρθες εδώ για να αντιδράσεις; Δεν θέλω να κάνουμε διάλογο. Είναι σειρά μου να μιλήσω. Εσύ μίλησες τελειώσαμε.»

«Τελείωνε να πω κι εγώ όμως», αντέδρασε η Ραμόνα…

Δείτε πως εξελίχθηκε το επεισόδιο με τη Ραμόνα…