Χαμός με την Χρυσούλα Διαβάτη στον αέρα της Καινούργιου! «Όλα ανακατεμένα… χαλιά, θέατρα!»

Χρυσούλα Διαβάτη

«Αυτό το πράγμα έχει καταντήσει μία αηδία.»

Η Χρυσούλα Διαβάτη, έπειτα από τις δηλώσεις της στην εφημερίδα Freddo, το πρωί της Τρίτης μίλησε τηλεφωνικώς στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχετικά με τη δήλωση του Γιάννη Μπέζου: «Το κόστος της εκπομπής μου στην ΕΡΤ είναι ακριβό. Μου αξίζει!». Η καθυστέρηση που υπήρχε όμως μέχρι να βγει στον αέρα η ηθοποιός, φαίνεται πως προκάλεσε την δυσαρέσκεια της και η Χρυσούλα Διαβάτη βγήκε …φορτσάτη στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» σχολιάζοντας τη θεματολογία της εκπομπής…«Δεν ξέρω δεν θυμάμαι, πέστε μου τώρα για εσάς. Γιατί εγώ περιμένω μια ώρα, χαλιά τέτοια, όλα ανακατεμένα, ηθοποιοί, χαλιά, θέατρο όλα μαζί είναι στην εκπομπή.»

[dfp_ads id=236982]

Λίγο αργότερα μιλώντας σχετικά με τον Γιάννη Μπέζο και τη δήλωση του σχολίασε: «Ο κάθε άνθρωπος έχει ένα ύφος, εγώ όμως τι να κρίνω; Να πω ότι είναι αλαζονικό; Το είπατε εσείς. Βεβαίως δεν είναι σωστό να προκαλούμε, ωστόσο είπε το κόστος της παραγωγής όχι τι παίρνει εκείνος. Από τη στιγμή που του τα δίνουν το πιστεύει ότι τα αξίζει.»

Ενώ όσον αφορά  στο ύφος της δήλωσης του, αλλά και του κόστους της εκπομπής του είπε:

«Ζούμε πάρα πολύ δύσκολες εποχές αλλά εγώ βλέπω ότι υπάρχουν πάρα πολλοί Έλληνες οι οποίοι κυκλοφορούν με πολυτελή αυτοκίνητα, πηγαίνουν στις Μυκόνους και στα νησιά διακοπές, γεμάτες οι ταβέρνες και τα καθιστάδικα , οπότε φαίνεται πως υπάρχουν κάποιοι που έχουν παραπάνω από τους υπόλοιπους Έλληνες.

Όταν βλέπω ανθρώπους του χώρου της showbiz και ζούνε αυτή τη ζωή και μπαίνουν στα κοσμικά περιοδικά, εκεί δεν προκαλούν τους νέους και δεν τους παρασύρουν όταν βλέπουν όλο αυτό τον πλούτο, την σιχαμάρα και την πρόκληση δεν παρασύρουν τα παιδιά; Γιατί ένας ηθοποιός είναι ηθοποιός, δεν είναι το ίδιο με όλο αυτό το συρφετό. Μη μου λέτε ότι θα παρασύρει τα παιδιά, τα παιδιά παρασύρονται από όλα αυτά τα ρυπαρά περιοδικά και τις ρυπαρές εκπομπές. Αυτό το πράγμα έχει καταντήσει μία αηδία.»