Χαμός με τη Ειρήνη Παπαδοπούλου και τις… βρωμοδουλειές του Γιάννη Σπαλιάρα στο Survivor!

Σπαλιάρας

Απίθανες ατάκες και... βρώμικες αποκαλύψεις στο Happy Day...

Τα σχόλια στο Happy Day για το Survivor ήταν το πρωί της Τρίτης λίγο παραπάνω… βρώμικα από ότι συνήθως. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρέθηκε στο στόχαστρο του Δημήτρη Παπανώτα, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Ελένη Τσολάκη και τον Κώστα Φραγκολιά είπαν απίθανες ατάκες για τις συνήθειες του Γιάννη Σπαλιάρα στο εξωτικό νησί.

«Η Ειρήνη έχει βρεθεί σε ένα περιβάλλον στη ζωή της, όπου υποτίθεται ότι είναι η σταρούμπα, όπου υπάρχουν δέκα παρατρεχάμενοι που της κάνουν αέρα και ξαφνικά βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που το λέει μόνη της «έγινα ζητιάνα αγάπης», ήθελε δηλαδή όλοι να γίνουν αυλή. Δεν έγιναν αυλή και απομονώθηκε και αυτό δεν είναι πρόβλημά της προσωπικό, είναι πρόβλημα των ανθρώπων που έχουν μάθει σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Η Ειρήνη λίγο να μαζευτεί που δεν έχει τους παρατρεχάμενους να της κάνουν αέρα», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας προκαλώντας τις αντιδράσεις των υπολοίπων.

[dfp_ads id=236982]

Όταν η κουβέντα έφτασε στον Γιάννη Σπαλιάρα, ο διάλογος ήταν ξεκαρδιστικός:

Σταματίνα: Ήταν απαράδεκτο από τον Χρανιώτη που είναι 15 χρόνια φίλοι που το αποκάλυψε. Να τον ξεφτιλίζει στο πανελλήνιο ότι κάνει το πιπί του στο ενάμιση μέτρο; Μπορεί να ξύπνησε μια μέρα και να είπε ή τα κάνω πάνω μου ή πάω στο ένα μέτρο.

Κώστας: Από τον τρόπο που το είπε ο Γιώργος, αυτό πρέπει να γινόταν καθημερινά!

Σταματίνα: Αν το κάνεις και συστηματικά, μετά αρχίζει να υπάρχει μια συγκεκριμένη ευωδία… Εντάξει, να ξέρει και όλη η Ελλάδα…

Κώστας: Ότι είναι λίγο βρωμιαρούλης;

Ελένη: Είναι βρωμομοντέλο!

Σταματίνα: Το είχε και συνήθειο πριν τον Άγιο Δομίνικο;