Χαμός στο συμβούλιο του Nomads! Κολέτσα – Γαστεράτου – Ζώη εναντίον Μαυρίδη!

Nomads

Ο Νίκος Αναδιώτης υπερασπίστηκε, ουσιαστικά, τον tattoo artist!

Νέος χαμός επικράτησε στο σημερινό επεισόδιο του Nomads. Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Μαντώ Γαστεράτου ήταν, ουσιαστικά, αυτοί που είχαν τη μεγαλύτερη διένεξη, ενώ και η Χριστίνα Κολέτσα μίλησε κατά του γνωστού tattoo artist.

[dfp_ads id=236982]

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Μαυρίδης ανέφερε ότι η Μαντώ Γαστεράτου του είπε: «θα σε ψηφίζαμε και να μην έβγαινες υποψήφιος».

«Ρε συ Γιώργο, περίμενε γιατί θα με τρελάνεις. Παιδιά, ήσασταν μπροστά πολλοί άνθρωποι, βγήκε από το δικό μου στόμα τέτοιο πράγμα; Ποτέ, ποτέ, το λέω κάθετα! Δεν είναι ωραίο αυτό που λες ρε συ Γιώργο, δεν έχω πει τέτοια πράγματα. Όχι ρε φίλε, πότε στο έχω πει εγώ αυτό το πράγμα; Δεν σου έχω πει κάτι τέτοιο. Και άμα σου είχα πει, θα είχα τα κότσια να το παραθέσω εδώ αυτή τη στιγμή», είπε μεταξύ άλλων η Μαντώ Γαστεράτου.

«Αισθάνομαι ότι ζούμε ένα παράλληλο σύμπαν. Ότι το βράδυ ζούμε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και ξαφνικά το πρωί ερχόμαστε 10 λεπτά πριν και ο Γιώργος έχει προβλήματα με την ομάδα. Είναι ένα παράλληλο σύμπαν. Αυτό μπορεί να δημιουργηθεί μόνο από τις συνεντεύξεις που κάνει ο Γιώργος μόνος του. Την ώρα που είμαστε μέσα στο σπίτι, την ώρα που δεν υπάρχουν κάμερες, υπάρχει μια άλλη πραγματικότητα», είπε μεταξύ άλλων η Αποστολία Ζώη.

Γιώργος Μαυρίδης: «Δεν τους έριξα κατηγορίες ότι φταίνε σε κάτι, απεναντίας, εγώ το μέσα μου ψάχνω να δουλέψω».

 

 

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1!