Χαμός στο Survivor – Παραβίασε βασικό όρο και θα του επιβληθεί ποινή

Survivor

Survivor: Κινήθηκε επιθετικά και θα το πληρώσει ακριβά.

Τον μπελά του βρήκε ο Γιώργος Κατσαούνης στο Survivor καθώς πήγε να πάρει τα παπούτσια της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου λόγω της βροχής αλλά κατά λάθος πήρε αυτά του Τάκη Καραγκούνια. Μέχρι οι δυο τους να καταλάβουν τι ακριβώς έχει συμβεί, τσακώθηκαν κι ο Γιώργος Κατσαούνης έκανε κίνηση να του ορμήξει. Τι κι αν αργότερα προσπάθησε να δικαιολογηθεί πως το έκανε για να τον φοβίσει κι όχι για να τον χτυπήσει, η παραγωγή του παιχνιδιού δεν το άφησε να περάσει έτσι.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν το αποψινό αγώνισμα επάθλου στον Άγιο Δομίνικο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Κατσαούνης θα απομακρυνθεί μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει τι ποινή θα του επιβληθεί. «Έχω να ανακοινώσω κάτι πολύ σημαντικό. Χθες το βράδυ συνέβη ένα απαράδεκτο περιστατικό στις καλύβες σας με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος κινήθηκε επιθετικά εναντίον του Τάκη Καραγκούνια.

Το συγκεκριμένο περιστατικό ξεπερνά τους όρους του Survivor και για το λόγο αυτό θα του ζητήσω να αποχωρήσει από τον αγώνα. Θα βρίσκεσαι εκτός Survivor μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει την ποινή που θα σου επιβληθεί» σημείωσε ο Γιώργο Λιανός