Χαμός στο Survivor με τον Τάκη Καραγκούνια – Κατηγόρησε την Εύη ότι «έστησε» αυτί

Survivor

Survivor: "Θες, δεν θες αυτό που είσαι θα το δει ο κόσμος".

Ο Τάκης Καραγκούνιας έκανε την δική του προσωπική συνέντευξη στο Survivor, εξαπολύοντας βέλη κατά του Ηλία Γκότση και της Εύης Σαλταφερίδου, όταν έτυχε να περνά από κοντά η τελευταία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δύο τους να συγκρουστούν άσχημα και να ανταλλάξουν πυρά.

Τ.Κ.: Δεν γουστάρω να κάθονται και να ακούνε τα cue μου. Τι κάνετε εδώ; Σοβαρά τώρα ακούς τα cue μου; Τι αν είναι δυνατόν; Μέχρι εδώ έφτασες.
Ε.Σ.: Ήρθα να πάρω την καρύδα άνθρωπέ μου και γυρνώ. Είναι δυνατόν να ακούσω τα cue σου; Τι πρόβλημα έχεις ρε φίλε; Έχεις μεγάλο πρόβλημα.
Τ.Κ.: Εγώ έχω πρόβλημα; Προσπαθώ να μιλήσω εδώ πέρα.
Ε.Σ.: Έκανα δύο βήματα, είδα ότι είσαι εδώ και ξαναέφυγα. Θα με βγάλεις ρε φίλε τώρα ότι ακούω τα cue σου;

Τ.Κ.: Δεν βγάζω τίποτα εγώ και δεν κερδίζω εντυπώσεις. Εύη, ωραία, σε παρακαλώ, δεν θέλω κάτι μαζί σου.
Ε.Σ.: Με είδες ότι πέρασα, πήγα να πάρω την καρύδα και τώρα λες ότι ακούω το cue σου. Θες, δεν θες αυτό που είσαι θα το δει ο κόσμος.
Τ.Κ.: Μπράβο. Οπότε άκουγες τι έλεγα. Θέλω να πιστεύω ότι πραγματικά πέρασε η Εύη κατά λάθος γιατί μου θυμίζει την Ελευθερίου. Είναι δυνατόν να κάθεται στην γωνία και να ακούει τι λέω; Τι πρέπει να γίνει εδώ πέρα; Πού πρέπει να πάω για να κάνω την συνέντευξή μου; Και να περνά και να μου λέει θα δει ο κόσμος ποιος είσαι; Εγώ ποιος είμαι ή ποια είσαι εσύ;

Καζάνι που βράζει η Μπλε ομάδα στο Survivor και κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει η συμβίωση των παικτών.