Χαμός στο Πρωινό με τις δηλώσεις της Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

"Το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που κάνεις αρνητικά σχόλια δεν σέβεσαι τον ίδιο σου τον εαυτό".

Μία φωτογραφία που δείχνει την Ευρυδικη Βαλαβάνη να έχει τοποθετήσει το χέρι της στα οπίσθια του Κωνσταντίνου Βασάλου σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Για το θέμα ρωτήθηκε η ίδια η Ευρυδίκη, η οποία τόνισε ότι δεν είχε ιδέα και πως όσοι κάνουν αρνητικά σχόλια δεν σέβονται τον ίδιο τους τον εαυτό.

[dfp_ads id=236982]

«Αυτή η φωτογραφία δεν ξέρω πώς προκύπτει, δεν κάνω τέτοια πράγματα δημοσίως. Ίσως να είναι πάνω στην κίνηση αλλά δεν το βρίσκω ότι είναι κάτι κακό, που έχει γίνει τόσος ντόρος γι’ αυτή τη φωτογραφία. Μια φωτογραφία δεν είναι και απόλυτα αυτό που μπορεί να δείχνει. Γέλασα όταν την είδα.

Ένα σχόλιο με πείραξε. Το ότι πουλάω τη σχέση μου. Δεν πουλάω καμία σχέση, ούτε φωνάζω τους φωτογράφους να έρθουν να με φωτογραφίσουν. Με ενοχλεί η άσχημη κριτική η οποία δεν έχει σεβασμό. Θέλω να πω σε όλους αυτούς οι οποίοι ασκούν άσχημη κριτική να είναι λίγο πιο προσεκτικοί στα λόγια τους, γιατί άνθρωποι είμαστε δεν φυτρώνουμε. Πίσω μας έχουμε ανθρώπους οι οποίοι ακούγοντας αυτά τα σχόλια μπορεί να στεναχωριούνται. Το θέμα είναι ότι από τη στιγμή που κάνεις αρνητικά σχόλια δεν σέβεσαι τον ίδιο σου τον εαυτό».

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο στο Πρωινό, το τραπέζι άρπαξε φωτιά:

Διαβάστε όλα τα τελευταία από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…