Χαμός στο Πρωινό μας για Σολωμού – Fuerte: «Σάπιος λόγος… αν μου επιτρέπετε κ. Χριστοπούλου»

Έλενα Χριστοπούλου

"Έχεις κάποιο πρόβλημα εσύ που είναι μικρότερος από τη Μαρία Σολωμού;"

Με αφορμή τη συνέντευξη του Mente Fuerte και όσα είπε για την Μαρία Σολωμού και το περιστατικό με τον δημοσιογράφο, η συζήτηση στο Πρωινό μας πήρε φωτιά. Οι τόνοι ανέβηκαν πολύ γρήγορα και τα καρφιά άρχισαν να εκτοξεύονται προς πάσα κατεύθυνση.

Έλενα Χριστοπούλου και Νίκος Παρτσώλης, πολύ γρήγορα, ενεπλάκησαν σε μια αντιπαράθεση, έχοντας στο κέντρο την Μαρία Σολωμού και τον Mente Fuerte. Ο διάλογός τους είχε ως εξής:

Έλενα: Το σημαντικότερο να κρατήσουμε από αυτή τη συνέντευξη και την Μαρία Σολωμού είναι ότι αυτός ο μισογυνισμός, η χυδαιότητα που υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι το 2023. Από διάφορους ανθρώπους που μιλάνε στα πάνελ, παρουσιαστές, πανελίστες… και έχουν κάνει αυτή τη χυδαία επίθεση στη Σολωμού και σε πολλές άλλες γυναίκες κατά καιρούς.

Νίκος: Τι ακριβώς ονομάζετε μισογυνισμό;
Έλενα: Όλα αυτά που έχουν ακουστεί για τη Μαρία Σολωμού όλες αυτές τις μέρες.
Νίκος: Αδίκως;
Έλενα: Εντελώς αδίκως.

Νίκος: Αυτά που είπε ο Mente Fuerte είναι ένας σάπιος λόγος και καλώς ή κακώς είναι ο σύντροφος της Μαρίας Σολωμού.
Έλενα: Έχεις κάποιο πρόβλημα εσύ που είναι μικρότερος από τη Μαρία Σολωμού; Αυτά έχουν ακουστεί στην ελληνική τηλεόραση.
Φαίη: Ποιος το είπε αυτό;
Έλενα: Ο κ. Παπανώτας.

Νίκος: Μισογυνισμός θα ήταν αν ο κ. Παπανώτας μισούσε όλες τις γυναίκες. Εδώ μιλάμε ότι κατέκρινε μια πολύ συγκεκριμένη συμπεριφορά. Αυτό δεν λέγετε μισογυνισμός, αν μου επιτρέπετε κ. Χριστοπούλου, λέγετε: καταδικάζω μια συμπεριφορά.

Μετά από αυτή την τοποθέτηση στο τραπέζι ακολούθησε ένας σχετικός χαμός, με την Έλενα Χριστοπούλου να δηλώνει: «Μπράβο! Το τελευταίο τραγούδι του Mente Fuerte λέγεται «Απωθημένο», να το ακούσουμε κάποια στιγμή».

«Δεν έχω κανένα απωθημένο κ. Χριστοπούλου μου», απάντησε ο Νίκος Παρτσώλης.