Χαμός στο Πρωινό για τον Ρέμο: «Δεν με ενδιαφέρει να πάω σε τραπέζι τζάμπα, ούτε να τον έχω στο περιοδικό μου»!

Νίκος Παρτσώλης

"Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν πηγαίνω σε τσάμπα τραπέζια, δεν περνάω ούτε απέξω από τα μπουζούκια, ούτε τον έχω στο περιοδικό μου γιατί ο κ. Ρέμος δεν μου έχει δώσει ποτέ συνέντευξη".

Μία φράση που είπε ο Αντώνης Ρέμος στον Αντώνη Σρόιτερ παραλίγο να τινάξει στον αέρα το Πρωινό. «Εμείς που είμαστε καλλιτέχνες κι επηρεάζουμε μεγάλο μέρος του κόσμου, δεν πρέπει να δίνουμε γραμμή. Πολλοί συνάδελφοί μου δυστυχώς κάνουν αυτό το λάθος, δίνουν γραμμή. Η δική μου άποψη είναι ότι πιστεύω πως όπως δόθηκε λευκή επιταγή, ο κόσμος ψήφισε τον Αλέξη Τσίπρα να κυβερνήσει αυτόν τον τόπο και καλά έκανε, έτσι πιστεύω ότι φέτος στις εκλογές δικαιούται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πάρει αυτή την ευκαιρία», ήταν η φράση που ενόχλησε έντονα τον Νίκο Παρτσώλη.

«Καλύτερα να τραγουδάει παρά να μιλάει πάντως. Φαίνεται ότι υπάρχει ένα έλλειμμα κάπου…», είπε εκνευρισμένος ο Νίκος Παρτσώλης. Μαζί του διαφώνησε ο Άρης Καβατζίκης και κουβέντα στην κουβέντα οι τόνοι ανέβηκαν. Μάλιστα, κάποια στιγμή, ο Νίκος είπε εκνευρισμένος: «Δεν με ενδιαφέρει να πάω σε κανενός τραπέζι τζάμπα, ούτε να τον έχω στο περιοδικό μου Άρη μου»! Αυτή η κουβέντα ενόχλησε αρκετά τον Άρη, ο οποίος τόνισε πως: «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν πηγαίνω σε τσάμπα τραπέζια, δεν περνάω ούτε απέξω από τα μπουζούκια, ούτε τον έχω στο περιοδικό μου γιατί ο κ. Ρέμος δεν μου έχει δώσει ποτέ συνέντευξη».

Αφού ο Νίκος εξήγησε στον Άρη ότι δεν το είπε για τον ίδιο, το όλο θέμα έκλεισε με μια μεταξύ τους αγκαλιά…

Ο Αντώνης Ρέμος σπάει τη σιωπή του για τη συναυλία στη Μύκονο μετά την τραγωδία στο Μάτι!