Χαμός στο Πρωινό για τον πασίγνωστο λαϊκό τραγουδιστή που δεν σηκώνει το τηλέφωνο! «Γιορτάζει σήμερα…»

Το Πρωινό

"Έχω μπουχτίσει με τους μανατζαραίους που διοικούν αυτόν τον χώρο και συμπεριφέρονται φρικτά και στους δημοσιογράφους και δεν σέβονται και το κοινό".

Τα όσα δήλωσε ο Αντώνης Γούναρης στο Πρωινό και την Μαρία Κοκολάκη, άναψαν φωτιές στην εκπομπή. Μεταξύ των όσων ανέφερε ήταν και τα εξής:

«Τώρα πρέπει να μιλήσουμε με κάποιον που έχει ένα θέμα με τους τόνους ενός τραγουδιού, να πάρω τον τόνο του που θα τραγουδήσει, πολύ γνωστός, δεν μου σηκώνει το τηλέφωνο. Πρέπει να του γράψω μήνυμα και αν έχει διάθεση θα μου απαντήσει. Το θέμα είναι τι κάνω πριν και πόσα τηλέφωνα με έπαιρνε και πάντα το σήκωνα.

Έχουμε χορτάσει από τραγουδιστές. Πρέπει να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα πια, να μείνουν κάποιοι που τραγουδάνε.

Η Πάολα είναι αναμφισβήτητα μια καλή φωνή, αλλά από εκεί και πέρα, εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η φωνή πάει μαζί με τη στρατηγική, μαζί με το μυαλό. Πιστεύω ότι η στρατηγική της πρέπει να είναι προσεγμένη».

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Ξέρω ποιος είναι ο τραγουδιστής (σ.σ. που δεν σηκώνει το τηλέφωνο). Είναι κάτι που θα φέρει σε δύσκολη θέση ανθρώπους κι εμείς δεν είμαστε εδώ για να στεναχωρούμε ανθρώπους». Και κάπου εκεί οι τόνοι ανέβηκαν…

«Οι τραγουδιστές στην Ελλάδα έχουν πρόβλημα στην προσέγγιση. Είναι πρόβλημα! Αυτό το πράγμα με τους τραγουδιστές έχει ξεφύγει! Ειδικά με τους λαϊκούς τραγουδιστές! Τους παρουσιάζουν λες και είναι θεοί στον Όλυμπο, δεν είναι προσβάσιμοι… Αυτό που ανέφερε για τον έναν κύριο τον συγκεκριμένο, που εμείς ξέρουμε πως τον λένε, γιορτάζει και σήμερα…», δήλωσε εκνευρισμένος ο Άρης Καβατζίκης.

Έξαλλη η Αφροδίτη Γραμμέλη, πήρε τον λόγο και ανέφερε τα εξής: «Οι μανατζαραίοι έχουν κάνει όλη τη ζημιά. Δεν τους φτάνουν ποτέ τα αιτήματα των συνεντεύξεων. Έχει ξεφύγει η κατάσταση. Τον χώρο του έντεχνου και του λαϊκού τραγουδιού, τον διοικούν οι μανατζαραίοι! Το λέω από τη θέση μου και από τη δουλειά μου. Έχω μπουχτίσει με τους μανατζαραίους που διοικούν αυτόν τον χώρο και συμπεριφέρονται φρικτά και στους δημοσιογράφους και δεν σέβονται και το κοινό».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…