Χαμός στο Πρωινό για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τους παίκτες του Survivor

Γιώργος Αγγελόπουλος

"Γελοίο θέαμα"! - "Ακυρώνεις πάρα πολύ κόσμο με αυτό που λες"!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος προστέθηκε στο καστ του Τατουάζ και απ’ ό,τι φαίνεται η συζήτηση που άνοιξε γύρω από το θέμα αυτό θα κάνει καιρό να κλείσει. Σχολιάζοντας όλους όσοι κακολόγησαν τον Ντάνο για τη συμμετοχή του σε σίριαλ, η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Αυτοί που άρχισαν να λένε γιατί μπήκε ο Γιώργο στο Τατουάζ, μέσα έχουν μία ζήλεια». Κάπου εκεί, όμως, άρχισε να γίνεται ένας χαμός στο Πρωινό…

[dfp_ads id=236982]

Ο Άρης Καβατζίκης άδραξε την ευκαιρία να πει: «Το γελοίο θέαμα των συμπαικτών του που πήραν αμπάριζα κάθε γωνιά της Ελλάδας και πηγαίνοντας σε club να παίρνουν μερικές χιλιάδες κάθε βράδυ, το κριτίκαρε κανείς»; Αυτή η φράση εξόργισε τον Θέμη Γεωργαντά, ο οποίος αντέδρασε έντονα λέγοντας: «Ακυρώνεις πάρα πολύ κόσμο με αυτό που λες. Σε αυτά τα μαγαζιά το καλοκαίρι πήγαν χιλιάδες κόσμου και βγήκαν μαζί φωτογραφία. Εσύ το λες αυτό το θέαμα γελοίο». «Ο Αγγελόπουλος ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό», σημείωσε η Φαίη Σκορδά για να εκτονώσει την κατάσταση.

Ο Κώστας Τσουρός από την πλευρά του, έκανε μια σημαντική διευκρίνηση σχετικά με την αποχώρηση του Ντάνου από θεατρική πρεμιέρα στο διάλειμμα: «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έφυγε στο διάλειμμα λόγω ανωτέρας βίας, ασθένειας συγγενικού του προσώπου. Μάλιστα, τις δηλώσεις στους δημοσιογράφους τις έκανε στο διάλειμμα φεύγοντας. Τους είπε «φεύγω», του είπαν «κάθισε να μιλήσεις», έμεινε επειδή είναι ευγενικός και τις έκανε».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…