Χαμός στο Power of Love! Εκτεταμένος καβγάς ανάμεσα σε Σωκράτη Ελ Γκαμαλί και Παναγιώτη Θεόφιλο! «Όπως γουστάρω θα μιλάω!»

Power of Love
Το βίντεο που προβλήθηκε στο Gala του Power of Love άναψε τα αίματα!

Το παιχνίδι με τις καυτές ερωτήσεις και τα «Ναι» ή «Όχι» έκανε πάλι το θαύμα του στο Power of Love. Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί είχε ρωτήσει πριν λίγες ημέρες τον Παναγιώτη Θεόφιλο, αν πιστεύει ότι η Άννα Λορένη τον χρησιμοποιεί στο παιχνίδι. Η Άννα παρεξηγημένη από τα όσα είδε δήλωσε το βράδυ της Παρασκευής:

«Πιστεύω ότι την ερώτηση την έκανε για να δει αν ο Σωκράτης θα απαντήσει από την καρδιά του ή τηλεοπτικά. Πιστεύω ότι είναι ξεκάθαρο ότι ο Σωκράτης πιστεύει ότι εγώ εκμεταλλεύομαι τον Παναγιώτη, αλλά δεν μπορεί για λόγους εικόνας και εντυπώσεων να το πει. Όσοι γέλασαν με την ψυχή τους στην ιδέα ότι κάποιος εδώ μέσα μπορεί να κοροϊδεύει κάποιον άλλον, για εμένα είναι κακόγουστο. Γιατί μας αμφισβητούν όλοι απ’ έξω που το βλέπουν στην τηλεόραση, αλλά το να αμφισβητούμε ο ένας τον άλλον, εγώ το θεωρώ κακία. Ο χρόνος θα δείξει για όλους. Ο Σωκράτης έχει αμφισβητήσει την ίδια την Κυριακή, οπότε δεν με ενοχλεί τόσο από τον Σωκράτη. Χαίρομαι που είμαστε στο σπίτι που έχει παντού κάμερες γιατί οι εκφράσεις τον ανθρώπων, ό,τι και να λέει το στόμα τους, δείχνουν την αλήθεια. Δεν γέλασα καθόλου με το γέλιο του Σωκράτη, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει αυτή την ερώτηση στον Παναγιώτη. Είναι κάτι που προφανώς τον απασχολεί ιδιαιτέρως».

[dfp_ads id=236982]

Ο Σωκράτης δεν μπορούσε να πιστέψει ότι συμβαίνει αυτό και προσπάθησε να εξηγήσει τη θέση του: «Παίξαμε ένα παιχνίδι και όλοι κάναμε καυτές ερωτήσεις ο ένας στον άλλον και επειδή είμαστε αντροπαρέα απλά γελάσαμε λίγο με το «Όχι, όχι, όχι», τώρα εσύ που το βλέπεις σαν βίντεο, γιατί το λες σαν κακία δεν καταλαβαίνω. Δεν ειπώθηκε κάτι πίσω από εσάς. Δεν καταλαβαίνω και για αυτό που λες για την Κυριακή. Γιατί σου βγαίνει αυτή η αντίδραση. Πριν πέντε λεπτά έλεγα για εσάς σαν ζευγάρι. Δεν έχω αμφιβολία. Το λέω με το χέρι στην καρδιά κι εγώ. Το παραδέχομαι ότι στην αρχή μπορεί να είχα κάποιες αμφιβολίες, αλλά όσο σας παρατηρώ βλέπω ότι πραγματικά είναι αληθινό αυτό. Και το χαίρομαι.»

«Η ερώτηση του Σωκράτη μπορεί να ήταν και στοχευμένη για να δει πως θα αντιδράσω. Τα παιδιά γέλασαν με το γέλιο του Σωκράτη. Όταν εγώ λέω «Όχι» και ο Σωκράτης λέει «Ψεύτης» μετά, αυτό με ενόχλησε. Όταν τον ρωτάω εγώ, το ότι κάθεται και σκέφτεται δύο λεπτά…», συνέχισε να λέει ο Παναγιώτης Θεόφιλος.

«Είπα «όχι». Συγγνώμη, πρέπει να δικαιολογηθώ για το χρόνο που σκέφτηκα; Θα τρελαθούμε τελείως; Με βάζετε σε μια διαδικασία να απολογηθώ που είπα όχι;», είπε «τρελαμένος» ο Σωκράτης.

Παναγιώτης: «Καταρχάς μίλα πιο σιγά σε παρακαλώ. Δεν φωνάζω. Θα μιλάς πιο σιγά όπως μιλάω και εγώ.»

Σωκράτης: «Όπως γουστάρω θα μιλάω. Γιατί χρησιμοποιήσατε μεγάλες λέξεις, ότι κάνω κωλοτούμπες και τέτοια. Το πως μιλάς κράτα το για σένα. Εγώ μιλάω όπως μιλάω εγώ. Δεν θα μου πεις πως θα μιλάω.»

Παναγιώτης: «Εγώ θα σου πω, γιατί μαζί μου μιλάς. Όταν ρωτάω κάτι και περιμένω δυο λεπτά τον Σωκράτη να απαντήσει, αυτό εμένα με βάζει σε σκέψεις. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με πει ψεύτη στην απάντηση που δίνω και να με αμφισβητεί. Με θίγει.»

Σωκράτης: «Κάναμε πλάκα. Κι εσύ με πλάκα μου απάντησες. Εκείνη τη στιγμή δεν σε έθιξε.»

Δείτε εδώ όλο τον καβγά:

Διαβάστε περισσότερα για το Power of Love!