Χαμός στο Happy Day με την αντίδραση του Καλφαγιάννη όταν του ευχήθηκαν που έγινε ξανά πατέρας!

Καλφαγιάννης

Τι είπε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης όταν οι δημοσιογράφοι ανέφεραν πως έγινε ξανά πατέρας;

Όταν οι δημοσιογράφοι ευχήθηκαν στον Λεωνίδα Καλφαγιάννη που έγινε δεύτερη φορά πατέρας, ο ηθοποιός άρχισε να διαμαρτύρεται και να λέει:

«Κανένα site δεν με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει αν έγινα πατέρας. Κι αν με έκαναν έχω δυο παιδιά ή έχω τέσσερα; Δυο παιδιά έχω. Μήπως όμως έχω και τρία; Μήπως έχω και τέσσερα; Μήπως είναι από πέντε διαφορετικές γυναίκες; Δεν είναι από δύο όπως βγάλανε. Μπορεί να είναι από πέντε.»

[dfp_ads id=236982]

Βλέποντας τις δηλώσεις του στο Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της για την αντιμετώπιση αυτή, λέγοντας πως θα ήταν αποδεκτό, αν απλώς έλεγε ότι δεν μιλά για τα προσωπικά του.

«Εγώ αν ήμουν η γυναίκα του και μάνα των παιδιών του και έβλεπα αυτή την απάντηση και θήλαζα και το μωρό, θα του έφερνα τις πάνες στο κεφάλι. Τι θυμώνει ρε παιδιά; Γεννάς το παιδί σου. Ευτυχές γεγονός. Δεν τον γνωρίζω τώρα τον άνθρωπο, μπορεί να πει δεν μου αρέσει να απαντώ για τα προσωπικά μου. Κάνει τώρα αυτό το ειρωνικό παιχνιδάκι» ανέφερε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια με τους συνεργάτες της να εκφράζουν κι εκείνοι την άποψη τους, κάποιοι περισσότερο έντονα.