Χαμός στο Cash or Trash με το επίμαχο αντικείμενο: «Άντε καλορίζικο και καλές πίπες»

Cash or Trash

"Δεν ξέρω κανέναν που να κάνει πίπα στο σπίτι μου".

Άνω-κάτω έκανε τους υποψήφιους αγοραστές στο Cash or Trash ο Βασίλης Ζουρνατζίδης. Ο 31χρονος ιδιωτικός υπάλληλος από τη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε στο σημερινό (13/12) επεισόδιο του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού του Star για να παρουσιάσει ένα αντικείμενο αξίας στον εκτιμητή Θάνο Λούδο και να λάβει την υψηλότερη δυνατή προσφορά από τους υποψήφιους αγοραστές.

Όπως παραδέχθηκε αρχικά, ο νεαρός δεν γνωρίζει την ακριβή χρήση του συγκεκριμένου ξύλινου αντικειμένου, γεγονός που προκάλεσε… πανικό στο Cash or Trash με τις εικασίες και τα πειράγματα των συμμετεχόντων.

«Ήρθα στο παιχνίδι όχι μόνο επειδή είμαι fan αλλά και για να μάθω επιτέλους τι ακριβώς είναι αυτό το αντικείμενο. Εμείς το είχαμε στο σπίτι για να βάζουμε μέσα τα κλειδιά, διάφορα πράγματα. Δεν ξέρω όμως από πού προήλθε», δήλωσε στην κάμερα του Cash or Trash ο 31χρονος Βασίλης.

Όταν ο Θάνος Λούδος αποκάλυψε πως πρόκειται για ένα ξύλινο σταχτοδοχείο για πίπα, δεν άργησαν – όπως ήταν φυσικό – τα σχετικά περιπαικτικά σχόλια, ενώ η εκτίμηση που έδωσε για την αξία του ήταν μόλις στα 85 ευρώ.

«Δεν ξέρω κανέναν που να κάνει πίπα στο σπίτι μου», δήλωσε με χιούμορ ο Θεσσαλονικιός παίκτης.

Τα πονηρά σχόλια δεν έλειψαν και από τους 5 υποψήφιους αγοραστές, με τον Θάνο Μαρίνη να σημειώνει χιουμοριστικά πως θα ήταν πολύ χρήσιμο αντικείμενο για τον αδελφό του.

Τελικά η περίφημη… σταχτοπιποθήκη του Cash or Trash αγοράστηκε από τον ίδιο για 130 ευρώ, με τον Γιώργο Τσαγκαράκη να του εύχεται χαριτολογώντας: «Άντε καλορίζικο και καλές πίπες».