Χαμός στα “Καλά καθούμενα” για την Τέτα Καμπουρέλη: «Γιατί τόσα νεύρα; Τι έπαθες;»!

«Το έχει παραξηλώσει η Τέτα. Θα τρελαθώ… Είναι και γιαγιά»!

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει αυτή την εβδομάδα η φωτογράφιση της Τέτας Καμπουρέλη στο περιοδικό Down Town. Άλλοι τάσσονται υπέρ της απόφασής της και άλλοι κατά. Θέμα συζήτησης έγινε και στην εκπομπή “Στα καλά καθούμενα”, με τους παρευρισκόμενους να έχουν αντίθετες απόψεις, ενώ οι τόνοι ανέβηκαν, όταν ξέσπασε ο Παναγιώτης Τάτσης, βλέποντας την φωτογράφιση.

«Νομίζω ότι το έχει παραξηλώσει. Κάνει αυτό με τα χείλη. Σου αρέσει αυτό; Θα τρελαθώ. Νομίζω ότι είναι και γιαγιά», είπε αρχικά η Έλενα Ασημακοπούλου. Ο Παναγιώτης Τάτσης ξέσπασε από την πλευρά του: «Έλα ρε παιδιά. Κατ’ αρχάς οι φωτογραφίες είναι ρετουσαρισμένες. Είναι οφθαλμοφανές. Δεν έχει τέτοιο κορμί η Τέτα. Έχει τέτοιο πόδι η Τέτα από κοντά; Μην με τρελαίνεται… Δεν το έχω δει, αλλά να πάω να το δω, να το πιάσω».

«Γιατί να πιάσεις το πόδι της Τέτας;», αποκρίθηκε η Κατερίνα Καραβάτου, ενώ ο Κρατερός Κατσούλης τον ρώτησε στη συνέχεια «γιατί τόσα νεύρα; Τι έπαθες; Φωνάζεις, δεν σου αρέσει το πόδι της Τέτας. Κάτσε βρε αγόρι μου».