Χαμός με την πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του Χάρι Πότερ

Διαβάστε: Τα μαγικά νούμερα της σειράς ταινιών που έγραψε ιστορία

Το φιλμ έχει ήδη κόψει περίπου είκοσι χιλιάδες εισιτήρια, όπως γράφει η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ». Το παγκόσμιο φαινόμενο έχει προσφέρει -μέχρι στιγμής- στην βρετανική κινηματογραφική βιομηχανία το αστρονομικό ποσό των 4.558.603.070 ευρώ! Τα 15 εκατομμύρια από αυτά έχουν «πληρωθεί» σε ελληνικό έδαφος!

Όσον αφορά στη λίστα με τους αστέρες που έχουν περάσει από τις ταινίες του Πότερ, μετρήστε: Γκάρι Ολντμαν, Ρέιφ Φάινς, Κένεθ Μπράνα, Τζον Χαρτ, Ρίτσαρντ Χάρις, Μάικλ Γκάμπον, Αλαν Ρίκμαν, Εμα Τόμσον, Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, Τζούλι Κρίστι, Μάγκι Σμιθ, Τζον Κλιζ, Μπρένταν Γκλίζον.

Στο Λονδίνο, χιλιάδες οπαδοί κατασκήνωσαν έξω από την πλατεία Τραφάλγκαρ μόνο και μόνο για να βρουν θέση για την επίσημη πρεμιέρα του φιλμ! Παράλληλα σε ένα stage, οι πρωταγωνιστές ευχαρίστησαν τους φαν τους. Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, 22 ετών σήμερα, πρωτοεμφανίστηκε ως Πότερ το 2001, όταν δηλαδή έκανε την έξοδό του «Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθος». «Ξέρω ότι κάθε φορά που θα βλέπω έστω και μια σκηνή από αυτές τις ταινίες, θα μου έρχεται η ανάμνηση ενός τόπου, μιας εποχής, ενός ανθρώπου. Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο σημαντικό ήταν για μένα όλο αυτό, αλλά μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι μια εμπειρία που δεν νομίζω ότι θα ξαναζήσω» δήλωνε, ενώ η συγγραφέας Τζ. Κ. Ρόουλινγκ παρακολουθούσε βουρκωμένη.

Θα είναι αυτό άραγε το τέλος του Χάρι Πότερ ή κάπου παρακάτω θα δούμε και τη συνέχειά του;

Δείτε το τρέιλερ: