Χαμός με την πρεμιέρα της Σάσας Σταμάτη! Η αποχώρηση της Ντορέττας, η ανύπαντρη Ιλένια και τα… κλάματα για το πλατό!

Σάσα Σταμάτη

"Η διοίκηση αποφάσισε να μου αλλάξει το πλατό και να δώσει τουλάχιστον 100,000 ευρώ για να κάνουμε μικρότερο πλατό! Μπορεί η Ντορέττα να έφυγε και καλά έκανε η κοπέλα, ηρέμησε..."

Η Σάσα Σταμάτη έκανε πρεμιέρα για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ και στην έναρξη του Ooh la la! έγινε ο κακός χαμός. Ο Αντύπας έδωσε το σύνθημα και ακολούθησε μια… καταιγίδα από όσα είπε η δημοσιογράφος.

«Ένα ξέρω, το πόσο σας αγαπάω! Μωράκια, αυτό ήταν, είμαστε εδώ για σας! Ξέρω πολύ καλά πώς έχετε περάσει, δεν χρειάζεται να τα λέμε. Υπομονή, κουράγια, ψυχραιμία, ακολουθούν δύο ώρες τρέλας, καταιγίδας, ξεγνοιασιάς. Μην περιμένετε αποκλειστικά, ειδήσεις κλπ, τα έχουν οι άλλοι καλύτερα από εμάς. Δεν έχουμε θέματα, δεν έχουμε τίποτα! Έχουμε όμως την καρδιά μας μόνο για σας!

Ας κάνω κι εγώ την παρουσιάστρια: Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί αυτό το κανάλι με στηρίζει από την πρώτη μέρα. Η διοίκηση αποφάσισε να μου αλλάξει το πλατό και να δώσει τουλάχιστον 100,000 ευρώ για να κάνουμε μικρότερο πλατό. Όπως βλέπετε έχουν αλλάξει τα πάντα. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Αλαφούζο! Επειδή είναι πολύ μεγάλο, θα δείξουμε το υπόλοιπο αύριο! Πρώτη φορά μου συμβαίνει, 4,000 τ.μ., μου έδωσαν όλο το κτίριο. Τέτοιο βύσμα δεν υπάρχει πουθενά!

Μπορεί η Ντορέττα να έφυγε -και καλά έκανε η κοπέλα, ηρέμησε- αλλά επειδή είναι και γουρλού φυλάξαμε το πλατό. Δείξτε τη Ντορεττούλα», είπε η Σάσα Σταμάτη στην πιο ανατρεπτική πρεμιέρα που έχουμε δει!

Στην παρέα της Σάσας φέτος θα είναι οι: Δημήτρης Μηλιόγλου, Παναγιώτης Τάτσης και Ιλένια Ουίλιαμς. Γι’ αυτήν την τελευταία η Σάσα είχε ετοιμάσει ειδική υποδοχή. «Είναι τέσσερα χρόνια με κάποιον, δεν πρόκειται να την πάρει, σας το λέω σίγουρα. Έψαχνε μια εκπομπή να βολευτεί η κοπέλα, να την ξεκολλήσουν γιατί είναι γκόμενα κάποιου. Είναι η ανύπαντρη, η αστεφάνωτη Ιλένια Ουίλιαμς!»

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…