Χαμός με την εξέλιξη στο Deal – Τα έπαιξε όλα για όλα κι έσπασαν καρδιές στο πλατό

Deal

Κατάφερε ο Άκης να κάνει το καλύτερο deal;

Στο σημερινό επεισόδιο του Deal γνωρίσαμε τον Άκη. Ο Άκης είναι σκηνοθέτης και είχε το κουτί με το νούμερο 17. Δηλώνει τυχοδιώκτης και άνθρωπος των άκρων, χαρακτηριστικά που αν μη τι άλλο, παίζουν καταλυτικό ρόλο στο Deal.

Σκηνοθέτησε το δικό του παιχνίδι, με τέτοιο τρόπο ώστε η αδρεναλίνη να χτυπήσει κόκκινο, όμως, η ανατροπή καραδοκούσε και την τελευταία στιγμή ο Άκης τα έχασε όλα. Και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα.

Στα τελευταία πέντε κουτιά, ο Άκης είχα κρατήσει μέσα τα εξής ποσά: 5, 750, 2.000, 40.000 και 60.000 ευρώ. Ο τραπεζίτης του πρόσφερε 10.000 ευρώ, αλλά ο παίκτης αρνήθηκε.

Αμέσως επέλεξε να ανοίξει το κουτί με τον αριθμό 7 και όλοι πάγωσαν στο πλατό, καθώς τα 40.000 ευρώ έκαναν… φτερά. Αμέσως μετά, έδιωξε τα 5 ευρώ και όλοι πανηγύρισαν στο πλατό, καθώς κράτησε μέσα στο παιχνίδι τα 60.000 ευρώ.

Έχοντας, λοιπόν, μέσα στο παιχνίδι 750, 2.000 και 60.000 ευρώ, ο τραπεζίτης πήρε τηλέφωνο και πρόσφερε στον Άκη 12.000 ευρώ. Μετά από σκέψη, ο παίκτης χτύπησε τρεις φορές το κουτί του προκαλώντας χαμό στο πλατό με την απόφασή του.

«Τι βλέπουν τα ματάκια μας, τι παιχνίδι είναι αυτό σήμερα», είπε εκστασιασμένος ο Χρήστος Φερεντίνος.

Ο Άκης επέλεξε να ανοίξει το κουτί 12 στη συνέχεια, όμως, τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς έδιωξε από το παιχνίδι τα 60 χιλιάρικα.

Ο Άκης, τελικά, είχε στο κουτί του 2.000 ευρώ και αποφάσισε να ανοίξει και το 23ο κουτί. Η ατυχία του, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο 23ο κουτί υπήρχε το 0, πράγμα που σημαίνει ότι ο Άκης έχασε και τα 2.000 ευρώ που είχε κερδίσει.

Δείτε εδώ ολόκληρο το επεισόδιο!

Ο Άκης ρίσκαρε μέχρι το τέλος, αλλά δεν του βγήκε σε καλό, καθώς έφυγε από το πλατό με άδειες τσέπες.