Χαμός με Γιάννη Χατζηγεωργίου, Μυριέλλα Κουρεντή και Σπύρο Μπιμπίλα για το Survivor: «Απαράδεκτο»

Σπύρος Μπιμπίλας

"Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν με θεωρεί έντιμο άνθρωπο".

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Μυριέλλα Κουρεντή φαίνεται πως φεύγουν για Survivor και ο Σπύρος Μπιμπίλας γίνεται έξαλλος με την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες έπαιζαν.

Σε ζωντανή σύνδεση με το Πρωινό, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε σε έντονο ύφος: «Λόγω της αποχώρησης του Γιάννη η πρεμιέρα μετατέθηκε από τις 12 στις 17. Διαφωνώ με όλες τις αποχωρήσεις. Πρώτα είχαμε του Γιάννης Σερβετάλη, τώρα του Γιάννη Χατζηγεωργίου, έχουμε την αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή από άλλο θέατρο για να πάνε στα ριάλιτι.

Διαφωνώ με τον Γιάννη που τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι ένα εξαίρετο παιδί, όμως αυτή τη στιγμή κάνει κάτι που και για το ΣΕΗ δεν είναι σωστό και για μένα προσωπικά. Θεωρώ απαράδεκτο να φεύγουν οι ηθοποιοί από τις παραστάσεις τους, ενώ παίζουν. Το θέατρο πρέπει να είναι το πρώτο των ηθοποιών, δεν μπορεί να είναι τα ριάλιτι»!

Στη συνέχεια, σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου απάντησε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν με θεωρεί έντιμο άνθρωπο. Βεβαίως είναι λάθος να αφήνεις μια παράσταση και να αφήνεις ξεκρέμαστο έναν θίασο που αγωνιά και προσπαθεί να βγάλει ένα θεατρικό έργο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό, τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει.

Οφείλω ως επαγγελματίας να τηρώ τον λόγο μου και γι’ αυτό αισθάνομαι πολύ άσχημα όταν επέλεξα να μην είμαι στο συγκεκριμένο έργο. Δέχομαι ότι τους δυσκόλεψα αλλά δεν τους κρέμασα. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω αυτό».

Με τη σειρά της, η Μυριέλλα Κουρεντή δήλωσε: «Με τον Σπύρο έχω συνεργαστεί κι εγώ και νομίζω ότι ξέρει τι παιδί είμαι, έχω δείξει τι άνθρωπος είμαι και δεν θα παρατούσα ποτέ μια θεατρική παράσταση. Έχει άδικο όσο αφορά στο κομμάτι ότι δεν παράτησα μια παράσταση. Έκανα μια πολύ σοβαρή συζήτηση πολύ πριν αποφασίσω τι θα κάνω τελικά. Δεν κρέμασα κανέναν, μίλησα με τον σκηνοθέτη και τον παραγωγό και βρήκαν αντικαταστάτρια».

Όπως όλα δείχνουν, τόσο ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, όσο και η Μυριέλλα Κουρεντή ετοιμάζουν βαλίτσες.