Χαμός Λιάγκα – Σταμάτη με τις φωτογραφίες Καλημέρη – Σαλαγκούδη και Λάτσιου – Ζηρδέλη!

Έστειλε μήνυμα ο Καλημέρης στον Λιάγκα την ώρα που τον σχολίαζαν!

Ο κακός χαμός έγινε το πρωί της Τετάρτης στο πρωινό με δύο συγκεκριμένες φωτογραφίσεις. Αρχικά, την ομάδα απασχόλησαν οι φωτογραφίες του ζευγαριού Τζώνης Καλημέρης – Ανθή Σαλαγκούδη. Ο Γιώργος Λιάγκας αναρωτήθηκε: «Αυτή η Ανθή Σαλαγκούδη, ποια είναι; Δημοσιογραφικά πού την έχουμε δει, γιατί δεν θυμάμαι. Δεν το λέω υποτιμητικά». Στη συνέχεια, μίλησε έξω από τα δόντια: «Επειδή τα λέω όλα και δεν κωλώνω να μιλήσω ακόμα και για διευθυντή του ΑΝΤ1, δεν μ’ αρέσει εμένα αυτό. Εγώ είμαι ο Λιάγκας, αν θέλουν ας με απολύσουν, τη γνώμη μου θα την λέω! Δεν μου αρέσει τα ζευγάρια να φιλιούνται»!

Η Φαίη Σκορδά διαφώνησε μαζί του, ενώ η Μαρία Ηλιάκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει γλώσσα»! Τότε ο Γιώργος σχολίασε: «Γλύψε γλύψε! Αν δεν κάνεις νούμερα θα σε διώξουν. Αυτή είναι η μοίρα όλων μας». 

Στην πορεία, ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό του Γιώργου Λιάγκα που δημιούργησε αναστάτωση. Ήταν από τον Τζώνη Καλημέρη, ο οποίος, προφανώς χωρίς να έχει δει ότι παίζει το θέμα στον αέρα, απάντησε σε σχετική ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα να μην το παίξουν. Ο παρουσιαστής είπε γελώντας: «Εγώ, επειδή ο Καλημέρης είναι διευθυντής μας, του είχα στείλει ένα μήνυμα ότι υπάρχει αυτό το θέμα, πώς θέλεις να το αντιμετωπίσουμε. Το παίξαμε εμείς το θέμα και τώρα μου απάντησε». Η Φαίη είπε: «Εγώ πάω στο αυτοκίνητο»!

Η Σάσα Σταμάτη από την πλευρά της, έγινε έξαλλη για τον εξής λόγο: «Καλά δεν έχει κάνει και μεγάλες επιτυχίες η Σαλαγκούδη, μην τρελαθούμε ξαφνικά! Δουλεύουμε 15 χρόνια κι έχουμε φάει τα τέτοια μας! Πάτωσε η εκπομπή της»! Όταν στο τραπέζι έπεσαν και οι φωτογραφίες του Γιάννη Λάτσιου με την Άννα Ζηρδέλη, τότε η Σάσα το αποτελείωσε λέγοντας: «Το έχουνε πιάσει το νόημα όλες! Τον παραδέχομαι τον Λάτσιο που δεν τον έχουμε πετύχει να φιλιέται με τη γκόμενα»!

https://www.youtube.com/embed/ZCYgwfXW37E