Χαμός για το εξώφυλλο του Down Town για τους πρόσφυγες – Ο Λιάγκας αποκάλυψε την αλήθεια για το δικό του εξώφυλλο!

Δεν μάσησε τα λόγια του ο παρουσιαστής!

Τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για το εξώφυλλο του περιοδικού, σχολίασαν στο Πρωινό και τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δεδομένου πως ο ίδιος πριν λίγο καιρό βρέθηκε στο στόχαστρο του περιοδικού και φυσικά στο εξώφυλλο του με κοιλιακούς φέτες. Ο παρουσιαστής υπερασπίστηκε την ιδέα του περιοδικού, όχι όμως και το εικαστικό αποτέλεσμα, ενώ στη συνέχεια ξεκαθάρισε τι ήταν εκείνο που τον πείραξε περισσότερο όσον αφορά στο τεύχος του Down Town με τον ίδιο στο εξώφυλλο.

Γιώργος Λιάγκας – Down Town: Τίνος είναι το κορμί πατριώτη;

«Δεν έχει δικαίωμα ένας άνθρωπος που ανήκει στην showbiz όπως ας πούμε η Καραβάτου – δεν μιλάω για το εικαστικό αποτέλεσμα – άρα γιατί κάποιοι ενοχλούνται που κάποιοι άνθρωποι θέλουν να περάσουν αυτό το μήνυμα; Δεν μιλώ για το εικαστικό αποτέλεσμα, ούτε εμένα μου αρέσει το εικαστικό αποτέλεσμα. Η σοβαρή δημοσιογράφος η Κοσιώνη έχει δικαίωμα να περάσει το μήνυμα και δεν έχει δικαίωμα ο Μουτσινάς; Τι τους έχει ενοχλήσει δεν έχω καταλάβει. Την Τσανακλίδου την ενόχλησε που στο ίδιο εξώφυλλο είναι η Καραβάτου;

Είναι αυτό που έχω πει εγώ σε άλλες περιόδους που με κράξατε. Όταν σε ένα περιοδικό φωτογραφίζονται 20 γυμνοί για το AIDS και τους δείχνουμε, δεν κοιτάει κανείς το μήνυμα για το AIDS, όλοι κοιτάμε να πάρουμε λίγο μάτι, όμως στο περιοδικό δεν λέει κανείς τίποτα. Τώρα λοιπόν «την φάγανε», σε επίπεδο κραξίματος επειδή τους έντυσαν πρόσφυγες.

Νέα επίθεση του Down Town σε Λιάγκα και Πρωινό: «Το πρωινό δικαστήριο – Ορκιστείτε Παρακαλώ»!

Θεωρώ ότι δεν είμαι εμμονικός άνθρωπος και το Down Town από την πρώτη ημέρα που έχει βγει με κράζει ανελέητα. Δεν έχει βρει κάτι καλό να πει για εμένα. Εγώ θεωρώ ότι είμαι ο χειρότερος όλων, αλλά δεν μπορείς να λες μόνο κακά και να μην λες ένα καλό για έναν άνθρωπο. Θεωρώ ότι η διευθύντρια του περιοδικού είναι εξαιρετική δημοσιογράφος. Εγώ παρακολουθώ την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ παρ’ οτι δεν πάνε καλά αυτές οι εκπομπές και το ξέρουμε, στις συνεντεύξεις της είναι άριστη. Δεν θεωρώ ότι είχε πρόθεση σε καμία περίπτωση να ευτελίσσει το θέμα. Να το πούμε ξεκάθαρα, δεν θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε εμμονές. Εμένα με ενόχλησε πιο πολύ, ότι όταν κάνεις αυτό το «βαρύ» θέμα, δεν βάζεις τον Έρωτα – Σεφερλή πάνω. Ακόμα και ένα lifestyle μέσο πρέπει να προσεγγίζει τα θέματα τα κοινωνικά της καθημερινότητας. Δεν μπορεί να γίνεται χαμός και να έχει μόνο τον Γκλέτσο με το ψάρι» δήλωσε ο παρουσιαστής για το εξώφυλλο του Down Town με τους celebrities ως πρόσφυγες.

Όσον αφορά στο δικό του εξώφυλλο, ο Γιώργος Λιάγκας δεν μάσησε τα λόγια του: 
«Δεν με ενόχλησε η φωτογραφία με τις «φέτες» στο εξώφυλλο. Με ενόχλησε πως ήταν ένα κείμενο ανυπόγραφο και έγραφε ανακρίβειες σε ό,τι με αφορά και ένα κείμενο που έβρισκε μόνο αρνητικά. Που μπορεί να είμαι ο χειρότερος των Ελλήνων, πρέπει να έχω και ένα θετικό τουλάχιστον τόσα χρόνια που κάνω τηλεόραση. Με ενόχλησε που έχει ειπωθεί ότι εγώ ρωτήθηκα για το εξώφυλλο και έδωσα την συγκατάθεση μου. Εγώ από το συγκεκριμένο περιοδικό που σήμερα το στηρίζω γιατί δεν είμαι εμμονικός, μου ζητήθηκε να κάνω το πρώτο ή το δεύτερο εξώφυλλο με ένα concept που εμένα με έθιγε και με κορόιδεψαν γιατί μου είπαν ψέματα ότι θα ήταν τα concept όλα αποδομητικά για τους ανθρώπους. Ότι θα τους αποδομούν. Μου είπαν να με φωτογραφίσουν με ντομάτες, να κρεμιέμαι στο Σύνταγμα, να μου σκίζουν τα ρούχα.. κάτι τέτοιο. Θεωρούσα ότι με έθιγε, δεν έχω ότι αυτή την αίσθηση έχει ο κόσμος για εμένα. Η μόνη μου σχέση με το περιοδικό είναι αυτή. Αρνήθηκα το εξώφυλλο γιατί θεώρησα ότι ε έθιγε και μετά είδα ότι με ξεσκίζει σε κάθε φύλλο το περιοδικό. Δικαίωμα του καθένα να κάνει τη δημοσιογραφία που πιστεύει. Αδικεί όμως η δημοσιογραφία αυτή την Ζαμπέτογλου που είναι εξαιρετική δημοσιογράφος.»