Χαμός για την αποχώρηση στο GNTM! Απάντησε η Καγιά! «Η Σοφία Ζαχαριάδου δεν έπαθε ποτέ καμία κρίση πανικού!»

Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά απάντησε για την αποχώρηση της Σοφίας Ζαχαριάδου από το GNTM!

Μετά την προβολή του χθεσινού επεισοδίου με την, όπως αποδείχθηκε, δύσκολη δοκιμασία αποχώρησης για τα κορίτσια, η Βίκυ Καγιά άρχισε να δέχεται πλήθος από αρνητικά σχόλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram για την απόφαση που πήραν οι κριτές του GNTM να αποχωρήσει η Σοφία Ζαχαριάδου. Η Σοφία Ζαχαριάδου λόγω μιας τραυματικής εμπειρίας που είχε στο παρελθόν όπως εξήγησε η ίδια η Βίκυ Καγιά στο επεισόδιο, δυσκολευόταν πολύ με το νερό και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη διαδικασία. «Το καημένο, έχει πανικό με το νερό. Παθαίνει κρίσεις πανικού γιατί όταν ήταν μικρή παραλίγο να πνιγεί», σχολίασε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά στο επεισόδιο του GNTM.

GNTM: Έπαθε πανικό στην πισίνα η Σοφία Ζαχαριάδου! Έτρεξε κοντά της ο διασώστης!

Μετά τα σχόλια που δέχτηκε, η Βίκυ Καγιά απάντησε με ένα μακροσκελές κείμενο:

«Παρόλο που δεν συνηθίζω ποτέ ν’ απαντώ σε σχόλια, νιώθω πως αυτήν την φορά το θέμα είναι λεπτό και πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια σημεία που πιθανόν δεν έχετε λάβει υπόψη σας δεδομένου ότι σ’ ένα μονταρισμένο επεισόδιο με πολύ πληροφορία πρέπει να υπάρχει σχετικά μοιρασμένος χρόνος για όλα τα κορίτσια στο παιχνίδι. Η Σοφία είναι ένα όμορφο και γλυκό κορίτσι στο οποίο πιστεύω πολύ και έχω υποστηρίξει. Αν πραγματικά γνωρίζετε όπως πολλοί λέτε, πως λειτουργούν οι κρίσεις πανικού, κάτι τρομερά δύσκολο που χρειάζεστε ειδική φροντίδα επιτόπου και για αρκετό χρονικό διάστημα, τότε θα δείτε ότι αυτό που έπαθε η Σοφία δεν ήταν αυτό! Η Σοφία κρύωνε πολύ γιατί έμεινε αρκετή ώρα στο νερό και φοβόταν. Δεν έπαθε ΠΟΤΕ καμία κρίση πανικού. Είχε απλά κλειδώσει και αποφασίσει ότι δεν μπορεί να κάνει έστω και μια μικρή προσπάθεια για να μείνει στο παιχνίδι εφόσον γνώριζε τους κανόνες πριν ακόμη μπει σε αυτό! Ήξερε επίσης από την αρχή ότι θα υπάρχει δοκιμασία με νερό.

Όλα τα κορίτσια υπογράφουν τους κανόνες του παιχνιδιού και γνωρίζουν από πριν ότι θ’ ακολουθήσουν δύσκολες δοκιμασίες, δεν έφερε ποτέ αντίρρηση και ο ψυχολόγος που εξέτασε όλα τα κορίτσια πριν μπουν στο σπίτι, μας μίλησε για ένα κορίτσι χωρίς θέματα ψυχολογικά και υγιές! Στα γυρίσματα υπάρχουν πάντοτε ειδικοί γιατροί κ νοσηλευτές όπως και ναυαγοσώστες για την ασφάλεια των κοριτσιών ειδικά όταν είναι μέσα στο νερό. Ήθελα πολύ να με ακούσει και να βάλει έστω κ μόνο το στόμα της στο νερό αν όχι όλο το πρόσωπο για να μην χρειαστεί ν’ αποχωρήσει. Οι κανόνες είναι ίδιοι για όλες και δεν τους φτιάχνω εγώ αλλά οι Αμερικανοί οι οποίοι έτυχε να είναι εκεί σ’ αυτό το γύρισμα και είναι και αυστηροί με αυτούς. Αν δεν υπάρχει προσπάθεια και φωτογραφία δυστυχώς θεωρείτε άδικο για τ’ άλλα κορίτσια και πρέπει να φύγει.Δεν μας επιτρέπετε λοιπόν κανένας διαχωρισμός! Σε κανονικές συνθήκες δουλειάς φυσικά και μπορείς ν’αρνηθείς κάτι που σε φοβίζει, αλλά στο παιχνίδι όλες καλούνται να κάνουν τις ίδιες προσπάθειες για μπορούμε να είμαστε δίκαιοι και σωστοί. Καλή συνέχεια και καλήμερα σε όλου!❤️»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το GNTM!