Χαμός για τη συναυλία του Νότη Σφακιανάκη στην Αλβανία: «Το χρήμα κάνει τα πάντα»!

Νότης Σφακιανάκης

"Ο Νότης πιστεύει αυτά που πιστεύει στην Ελλάδα που μοσχοπουλάνε και μας δίνουν τροφή και συζητάμε, αλλά στην Βαλκανική του καριέρα πιστεύει άλλα πράγματα"!

Το γεγονός ότι ο Νότης Σφακιανάκης θα δώσει συναυλία στα Τίρανα της Αλβανίας, μετά από τις διάφορες δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς για τους μετανάστες, προκαλεί εύλογα απορίες και σχόλια. Στο Πρωινό έπαιξε βίντεο με συνέντευξη που έδωσε ο τραγουδιστής σε αλβανικό μέσο, κατά τη διάρκεια της οποίας, μάλιστα, μίλησε και αλβανικά. Το πάνελ… πήρε φωτιά!

[dfp_ads id=236982]

«Περιμένεις από έναν άνθρωπο που έχει πάρει πολιτική θέση και έχει τοποθετηθεί τόσες φορές να είναι τουλάχιστον συνεπής στον λόγο του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σοφία Τουντούρη.

«Το χρήμα κάνει τα πάντα και όλα παίρνουν διαφορετική τροπή. Ο Νότης πιστεύει αυτά που πιστεύει στην Ελλάδα που μοσχοπουλάνε και μας δίνουν τροφή και συζητάμε, αλλά στην Βαλκανική του καριέρα πιστεύει άλλα πράγματα, διότι τα λεφτά είναι πολλά Άρη!», είπε η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

Η Φαίη Σκορδά τόνισε από την πλευρά της: «Άρα, αυτό που λέμε, είναι όταν έχει κάνει πάρα πολλές δηλώσεις και έχει τοποθετηθεί πολιτικά και για τους μετανάστες και έχει πει τόσο ακραία πράγματα, πώς μετά όλα αυτά ξεχνιούνται και μιλάει στα Αλβανικά και «παίζει» κάτι άλλο.».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…