Χαμός για τη Χατζηβασιλείου: «Από σένα δεν το περίμενα! Δεν είσαι κυρία της γειτονιάς»!

Βίκυ Χατζηβασιλείου

"Μου θυμίζει την ταινία με τη Ρένα Βλαχοπούλου που έμενε μονίμως χείρα και ξαφνικά τη βλέπαμε με το μαύρο φόρεμα μπροστά και την πλερέζα και γυρίζει πίσω και είναι όλη η πλάτη ανοιχτή".

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου με μια ανάρτηση της κατάφερε να προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων. Η παρουσιάστρια έχασε μία φίλη της και έγραψε στο Instagram: «Σήμερα κηδεύω φίλη και γιορτάζω τα γενέθλια του γιού μου. Χαρμολύπη. Ή αλλιώς, ζωή…». Η φωτογραφία που επέλεξε να ανεβάσει, όμως, έκανε έξαλλη την Κλεοπάτρα Πατλάκη στο Πρωινό.

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία

[dfp_ads id=236982]

«Είμαι με το στόμα ανοιχτό να κοιτάω αυτή τη φωτογραφία και να λέω: «Δεν μπορεί να το έχει κάνει αυτό η Βίκυ»! Αυτή την κίνηση θα την περίμενα από μια νέα κοπέλα που θέλει να κάνει ντόρο γύρω από το όνομά της, να ανεβάσει μια φωτογραφία και να ανεβάσει κάτι κουλό για να συζητηθεί. Θα ανεβάσω εγώ που κηδεύω τη φίλη μου, sexy πορτρέτο μου; Έχω κάθε δικαίωμα να σοκαριστώ, μα κρίνω και να πω «Βρε Βίκυ από σένα δεν το περίμενα». Είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο, δεν είσαι κυρία της γειτονιάς. Μου θυμίζει την ταινία με τη Ρένα Βλαχοπούλου που έμενε μονίμως χείρα και ξαφνικά τη βλέπαμε με το μαύρο φόρεμα μπροστά και την πλερέζα και γυρίζει πίσω και είναι όλη η πλάτη ανοιχτή», είπε έξαλλη η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

Ο Κώστας Τσουρός συμπλήρωσε: «Η βλεφαρίδα κάγκελο και όλη η πλάτη έξω είναι λίγο κάπως για να πεις ότι σήμερα κηδεύω μια φίλη και ας γιορτάζει και τα γενέθλια του γιου της».