Χαμός με Αποστολία Ζώη και Γιώργο Μαυρίδη στο συμβούλιο του Nomads!

Nomads

Σκληρές εκφράσεις στο Πρωινό: "Κάνει επίκληση στο συναίσθημα του κόσμου βάζοντας τα πάντα μέσα"!

Στο αποψινό συμβούλιο του Nomads, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ανακοινώσει ποιον υποψήφιο προς αποχώρηση παίκτη «έσωσε» το κοινό και ποιοι δύο θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Στο Πρωινό έπαιξαν πλάνα από το επεισοδιακό συμβούλιο, στο οποίο είδαμε να δημιουργείται μεγάλη ένταση. Πρωταγωνιστές: ο Γιώργος Μαυρίδης, η Αποστολία Ζώη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Στο Πρωινό, οι συντελεστές της εκπομπής χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα. Ο Κώστας Τσουρός τάχθηκε κατά του Γιώργου, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι πολύ καλά διαβασμένος, πολύ καλά προετοιμασμένος, έχει πάει εκεί με στρατηγική και φαίνεται από τις πρώτες κιόλας μέρες ότι: 1. Προσπαθεί να κάνει επίκληση στο συναίσθημα του κόσμου βάζοντας τα πάντα μέσα -την αγάπη για τα ζώα, ότι οι άλλοι δεν έχουν να φάνε, είναι προεκλογικό λόγος αυτό. Όλη αυτή η αντίδραση είναι υπερβολική για τρεις μέρες. 2. Όταν σου έρχεται να κλάψεις, που είναι ανθρώπινο φυσικά, σηκώνεσαι και φεύγεις. Δεν κάθεσαι να κλάψεις μπροστά στην κάμερα».

«Έξι άνθρωποι λένε ότι ο Γιώργος γνώριζε ότι θα τον ψηφίσουν. Μπροστά στα μούτρα στο αποψινό συμβούλιο λένε ότι ο Γιώργος γνώριζε», τόνισε ο Κώστας Τσουρός. «Ο Γιώργος το είπε… Ούτως ή άλλως ήξερα ότι εμένα θα ψήφιζαν», είπε η Κλεοπάτρα Πατλάκη. Η Φαίη Σκορδά, τάχθηκε υπέρ Μαυρίδη λέγοντας: «Μπορεί για κάποιους το πιο σκληρό να είναι ότι πεινάνε και για κάποιους άλλους ότι δεν γίνονται αποδεκτοί».

Στα πλάνα που έπαιξαν στο Πρωινό από το αποψινό επεισόδιο του Nomads, βλέπουμε να δημιουργείται μεγάλη ένταση μεταξύ της Αποστολίας, του Δημήτρη και του Γιώργου: