Χαλασμός στο Πρωινό για Μικρούτσικο, Βόσσου, Κοκλώνη – «Το χάσαμε τελείως»

Ανδρέας Μικρούτσικος

"Η παρεμβολή ενός ανθρώπου που ήταν άσχετος με τη δυάδα, δεν ήξερε καν τα λόγια. Είναι βασικά μαθήματα παρουσίασης", είπε έξαλλος ο Βαγγέλης Περρής.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Σοφία Βόσσου σε μια τηλεοπτική επανένωση και ανάμεσά τους ο Νίκος Κοκλώνης. Ήταν αυτό ακριβώς το στιγμιότυπο από το J2US που εξόργισε τον Βαγγέλη Περρή και ξέσπασε στον αέρα του Πρωινό.

«Δεν γίνεται να είναι η Σοφία Βόσσου κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάτω από αυτές τις συνθήκες, να κάνουν ντουέτο, να τραγουδάνε το Φιλαράκι και να τραγουδάει μαζί τους ο Νίκος Κοκλώνης και το πλάνο να δείχνει μία τον Κοκλώνη, μία τον Μικρούτσικο και τη Βόσσου φωτογραφία. Είναι τεράστιο λάθος, δεν έχεις καταλάβει τη στιγμή, θεωρείς ότι εκείνη τη στιγμή δεν γίνεται κάτι σπουδαίο, που είναι σπουδαίο. Το χάσαμε τελείως. Τελείως το χάσαμε!

Εκείνη τη στιγμή η ουσία ήταν η επανασύνδεση μέσω τραγουδιού δύο ανθρώπων. Η παρεμβολή ενός ανθρώπου που ήταν άσχετος με τη δυάδα, δεν ήξερε καν τα λόγια. Είναι βασικά μαθήματα παρουσίασης, αποτραβιέται ο παρουσιαστής. Κάθεσαι και παρακολουθείς, δεν μετέχεις, είσαι στην άκρη και καταλαβαίνεις ότι η στιγμή αυτή είναι μεγαλύτερη από τη δική σου παρουσία», είπε εκνευρισμένος ο Βαγγέλης Περρής.

Στο Πρωινό δημιουργήθηκε ένας σχετικός χαμός με αυτό το θέμα…