Χαλασμός στο Ευτυχείτε για το σποτ: «Αυτό είναι το αίσχος και η ντροπή»

Κατερίνα Καινούργιου

"Δεν ήταν συνέδριο για να χτυπήσουμε την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα, αλλά συνέδριο για να πάμε να πληρώσουμε για να έχουμε γονιμότητα, όλες οι κακομοίρες που θέλουμε ή δεν μπορούμε ή δεν θα θελήσουμε ή οτιδήποτε που έχουμε κλείσει τα 40".

Ο σάλος με το σποτ για τη γονιμότητα συζητήθηκε και στο Ευτυχείτε και σύντομα οι τόνοι ανέβηκαν πολύ. Αρχικά, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε τα εξής:

«Εγώ είχα πει ότι θέλω να έχω πλήρη ενημέρωση για το τι ακριβώς είναι αυτό. Υποψιάστηκα ότι κάτι δεν πάει καλά, διότι, εγώ είμαι μια γυναίκα 36 ετών που στη ζωή μου θέλω να κάνω παιδιά και να αποκτήσω οικογένεια, αλλά δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει, πότε θα γίνει και αν αυτό μου το υποδείξει η κοινωνία ή ο ίδιος μου ο εαυτός. Αυτό είναι προσωπική επιλογή. Οπότε, αρνήθηκα εξαρχής τη συμμετοχή μου. Απαράδεκτο σποτ»!

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στην «επίθεση» που δέχτηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν καταλαβαίνω και αυτή την ανθρωποφαγία στα social media, ενώ εξηγεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι δεν γνώριζε τι θα ακολουθήσει και ότι δεν είχε καταλάβει τι είναι. Έχει αποσύρει τη συμμετοχή της, μην πέφτετε να τους φάτε τους ανθρώπους. Το λάθος είναι άλλο».

Αναφερόμενη στα γνωστά ονόματα που θα έπαιρναν μέρος στα συνέδριο -μεταξύ αυτών και ο Γρηγόρης Γκουντάρας- η Χρύσλα Γεωργακοπούλου ξέσπασε στον αέρα.

«Κανένας δεν είδε το σποτάκι στην Προεδρία της Δημοκρατίας; Κανείς δεν είδε το σποτάκι στην ΕΡΤ; Κανείς δεν είδε το σποτάκι στο ΑΠΕ; Το σποτάκι παίζει 10 μέρες. Δεν ασχολήθηκε κανένας. Είναι ντροπή να μην ξέρουμε τι είναι αυτό. Δεν ήταν συνέδριο για να χτυπήσουμε την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα, αλλά συνέδριο για να πάμε να πληρώσουμε για να έχουμε γονιμότητα, όλες οι κακομοίρες που θέλουμε ή δεν μπορούμε ή δεν θα θελήσουμε ή οτιδήποτε που έχουμε κλείσει τα 40. Αυτό είναι το αίσχος και η ντροπή. Είναι ντροπή να γεμίζουν οι τσέπες των ιδιωτών γιατρών με τον εθνικό μανδύα του μη αφανισμού του ελληνικού έθνους και να πηγαίνουν και να παρασύρουν ανθρώπους οι οποίοι είναι γνωστοί και να τους χρησιμοποιούν», είπε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.