Χαλασμός με τον Σωκράτη στο Power of Love! Άναυδη η Μπακοδήμου! Έφυγε κλαίγοντας η Κυριακή!

Power of Love

"Εγώ ήρθα στο παιχνίδι και για επαγγελματικούς σκοπούς". - Στο Gala της Παρασκευής θα ανακοινωθεί η απόφαση της παραγωγής για τον Σωκράτη. Άγριος καβγάς στο σπίτι!

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η κόντρα που έχει αναπτυχθεί στο Power of Love ανάμεσα στον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί και τον Νίκο Σπυριδαντωνάκη. Η Βίβιαν Τσιμίλα «πυροδότησε» νέο γύρο εχθροπραξιών, ενώ στον «πόλεμο» πήρε μέρος και η Άννα Λωρένη, με την Μαρία Μπακοδήμου να παρακολουθεί σαστισμένη όλα αυτά που συνέβαιναν μπροστά της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Βίβιαν είπε ότι ο Σωκράτης κάνει τα πάντα για να μείνει στο παιχνίδι. «Εγώ ήρθα στο παιχνίδι και για επαγγελματικούς σκοπούς. Και το έπαθλο να κερδίσω δεν θα μου μείνει δεκάρα, θα τα δώσω όλα στη μάνα μου για να κλείσει τρύπες», απάντησε εκείνος. Μετά από αυτό οι τόνοι ανέβηκαν πολύ καθώς ο Σωκράτης άρχισε να περιπαίζει τη Βίβιαν ότι παρακολουθεί τα live του στο Instagram, ενώ εκείνη δεν το παραδεχόταν. Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου όταν η κουβέντα έφτασε για μια ακόμα φορά στην ηλικία του Νίκου Σπυριδαντωνάκη.

[dfp_ads id=236982]

Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε η Άννα Λωρένη, η οποία κατηγόρησε τον Σωκράτη για την όλη συμπεριφορά του και ανέφερε ότι συχνά η Κυριακή κλαίει εξαιτίας του. Σε απόγνωση η Κυριακή Τσανικίδη σηκώθηκε από τον καναπέ και αποχώρησε κλαίγοντας. Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Σωκράτης, δίχως να ζητήσει άδεια και παρά τις παρατηρήσεις της Μαρίας Μπακοδήμου, ανέβηκε τη σκάλα και παραβιάζοντας του κανόνες του Power of Love πέρασε στο σπίτι των κοριτσιών για να βρει την Κυριακή. Μερική ώρα αργότερα, το ζευγάρι επέστρεψε και η παρουσιάστρια ενημέρωσε τον Σωκράτη πως στο Gala της Παρασκευής θα του ανακοινώσει αν παίρνει κίτρινη κάρτα ή όχι.

Διαβάστε όλα τα νέα για το Power of Love εδώ…