Χ Factor: «Τα άκουσε» διαγωνιζόμενος από τους coaches για τα… ξεχασμένα τραγούδια

X Factor

"Τα τραγούδια, αγάπη μου, δεν ξεχνιούνται!"

Για ακόμα μια φορά βρέθηκε στη σκηνή του X Factor ο Γιάννης Τεργιάκης από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα με στόχο να κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο του τηλεοπτικού κοινού όσο και της κριτικής επιτροπής. Ίσως αυτό να το κατάφερε μα, στην προκειμένη περίπτωση, με ένα διφορούμενο σχόλιο στο βίντεο εισαγωγής του.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός τραγουδιστής κλήθηκε να ερμηνεύσει την επιτυχία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, «Ακατάλληλη σκηνή» την οποία όμως λόγω και της ηλικίας του χαρακτήρισε «ξεχασμένη». Όταν το αγαπημένο αυτό κομμάτι κυκλοφόρησε, όπως πρόδωσε και στο βίντεο, ο Γιάννης Τεργιάκης ήταν μόλις 2 χρονών!

Αμέσως μετά, λοιπόν, την εμφάνιση του διαγωνιζόμενου, η Μελίνα Ασλανίδου δεν θα μπορούσε να μην σπεύσει να υποστηρίξει τον συνάδελφο της, Μιχάλη Χατζηγιάννη με τον οποίο μάλιστα αυτή τη χρονιά μοιράζονται την ίδια σκηνή στο Χοτέλ Ερμού.

«Άκουσα Γιάννη μου στο βίντεο πως έλεγε για αυτό το τραγούδι ότι φοβήθηκες ότι είναι λίγο ξεχασμένο. Ίσως επειδή ήσουν δύο χρονών, αλλά ήσουν και την Κυριακή στο μαγαζί που τραγουδάει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και είδες αυτά τα τραγούδια πως τα τραγουδούσε ο κόσμος. Το έζησες αυτό. Τα τραγούδια, αγάπη μου, δεν ξεχνιούνται. Τα τραγούδια, όταν είναι ωραία, κλασικοποιούνται» σχολίασε χαρακτηριστικά η Μελίνα Ασλανίδου.

Με την σειρά του, ο Γιώργος Θεοφάνους πρόσθεσε: «Όσον αφορά το κομμάτι του ξεχασμένου τραγουδιού με κάλυψε η Μελίνα και εμένα και όλους τους συναδέλφους μου. Δεν υπάρχουν ξεχασμένα τραγούδια, υπάρχουν καλά και κακά τραγούδια. Τα κακά ας τα αφήσουμε πίσω και ας μένουν στην ιστορία τα καλά».

Ακόμα και ο μέντορας του Γιάννη Τεργιάκη, όμως, Χρήστος Μάστορας δεν θα μπορούσε να μην συμφωνήσει με τους υπόλοιπους coaches στο συγκεκριμένο θέμα. «Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ελεάνα Βραχάλη, ο Χρήστος Sumka ήταν αυτοί που έκαναν την ποπ διαχρονική στην Ελλάδα. Αυτοί που ξεκίνησαν την καλή ποπ σκηνή και εκεί ακολούθησαν και άλλοι όπως οι Μέλισσες, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Δήμος Αναστασιάδης».

Εσείς αλήθεια συμφωνείτε με τα σχόλια των coaches προς τον διαγωνιζόμενο;