Celebrity Travel: Στο Νέο Δελχί με τη Δωροθέα Μερκούρη και τον Μάνο Πίντζη

Celebrity Travel

Την Πέμπτη 1η Μαρτίου, το Celebrity Travel με τον Νίκο Κοκλώνη μας ξεναγεί στο Νέο Δελχί, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, στις 23.30. Μαζί του  η Δωροθέα Μερκούρη και ο Μάνος Πίντζης.

Ο “Mr. Travel” μας παρουσιάζει την Ινδική Κουζίνα στο ιστορικό υπερπολυτελές ξενοδοχείο Imperial που έμεινε ο Νεχρού και ο Γκάντι υπέγραψε για την απόσχιση του Πακιστάν από την Ινδία.

[dfp_ads id=236982]

Νίκος, Δωροθέα και Μάνος, ταξιδεύουν στην πόλη Άγκρα στο Ταζ Μαχάλ, το  8ο θαύμα του πλανήτη και ο Νίκος μας διηγείται την πιο ερωτική ιστορία που δημιούργησε αυτό το μνημείο αγάπης. Μας δείχνει το παγκάκι που κάθισε η πριγκίπισσα Νταϊάνα, το διάστημα που είχε χωρίσει από τον πρίγκιπα Κάρολο και τη συγκίνηση που προκάλεσε στο γιο της Ουίλιαμ 24 χρόνια μετά που επισκέφτηκε το Μαυσωλείο και κάθισε στο ίδιο παγκάκι που καθόταν τότε η μητέρα του.

Οι ταξιδιώτες επισκέπτονται επίσης το μοναδικό μαυσωλείο του Χουμαγιούν με τους πανέμορφους κήπους του, το σπίτι που δολοφόνησαν τη μεγαλύτερη προσωπικότητα της Ινδίας, τον φιλόσοφο και πολιτικό Μαχάτμα Γκάντι.

Μας δείχνουν το μεγαλύτερο τζαμί της χώρας,  την παραδοσιακή αγορά Κινάρα καθώς και το υπέροχο στολίδι της πόλης το Κόκκινο Φρούριο.

Ένα Celebrity Travel, γεμάτο χρώμα, εξωτική γοητεία, στην πόλη των αντιθέσεων, με συζήτηση και πολλές αποκαλύψεις από τους καλεσμένους μας, Δωροθέα Μερκούρη και Μάνο Πίντζη.