Celebrity Travel: Το πολυσυζητημένο ταξίδι της Τόνιας Σωτηροπούλου στην Κούβα!

Celebrity Travel

Το Celebrity Travel, φεύγει από την Ινδία και μας πάει στον επόμενο προορισμό, τη μαγευτική Αβάνα!

Την Πέμπτη 15 Μαρτίου, στις 00.45, όπως πάντα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, θα παρακολουθήσουμε τις νέες περιπέτειες του “Mr. Travel” και των καλεσμένων του, της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Μάνου Γαβρά, στην Κούβα.

Ο Νίκος Κοκλώνης  ξεναγεί την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Μάνο Γαβρά στη γραφικότερη πρωτεύουσα της Καραϊβικής, στην πόλη που ασκεί έντονη γοητεία στους επισκέπτες, διαθέτει πολλούς αρχιτεκτονικούς θησαυρούς, φιλικούς ανθρώπους, ρυθμό, μουσική,  ρούμι και έντονη διασκέδαση.

[dfp_ads id=236982]

Επισκέπτονται με μια λιμουζίνα του 1940 τις πανέμορφες πλατείες της αποικιοκρατικής παλιάς πόλης, το κάστρο «Ελ Μόρο»  και το οχυρό «Λα Καμπάνα»  που σχηματίζουν  μαζί το  μεγαλύτερο ισπανικό στρατιωτικό συγκρότημα στην Αμερική, την Αγορά, το Καπιτώλιο, τη διάσημη παραλιακή λεωφόρο «Ελ Μαλεκόν», το αρχηγείο του» Τσε Γκεβάρα» και το ξενοδοχείο Νationale.

Πίνουν στα ωραιότερα μπαρ της πόλης  «Ελ Φλοριντίτα» και  «Λα Μποντεγκτίτα ντελ Μέντιο»  που σύχναζαν ο Έρνεστ Χέμινγουει, ο Γκράχαμ Γκριν και άλλες προσωπικότητες της εποχής, ντάκιρι και μοχίτο, τρώνε  παγωτό στο «Κοπέλια», γνωστό από τη βραβευμένη κουβανική  ταινία «Φράουλα και σοκολάτα»,  διασκεδάζουν στο διάσημο καμπαρέ “Tropicana” με τους εξαιρετικούς χορευτές με τα λαμπερά κοστούμια.

Δοκιμάζουν παλαιωμένο ρούμι, παραδοσιακή κουβανέζικη κουζίνα και μας παρουσιάζουν το μεγαλύτερο πούρο του πλανήτη, μήκους 90 μέτρων, που φτιάχτηκε για τον Φιντέλ Κάστρο ενόψει των 90ων γενεθλίων του!

Ακόμη: Μπαίνουν σε σπίτια απλών κατοίκων της πόλης και παίρνουμε μία γεύση από τη ζωή τους σήμερα και τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν.

Σ’ ένα από τα πιο μοντέρνα , ντιζάιν εστιατόρια της πόλης, το  «Λα Γκουαρντίτα», ο Μάνος Γαβράς, μας μιλάει για τις δυσκολίες που συνάντησε όταν πρωτοπήγε στις ΗΠΑ και πως βρήκε τον τρόπο να τις ξεπεράσει και να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, τη γνωριμία του με την Τόνια και τα επόμενα κοινά επαγγελματικά τους σχέδια. Η Τόνια Σωτηροπούλου, στην Πλατεία Κατεντράλ, μας λέει για τα επόμενα της βήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και για τον καινούργιο της έρωτα.

Μεγάλη έκπληξη της εκπομπής, η συνάντηση με τον Κωστή Μαραβέγια στους δρόμους της ιστορικής πόλης,  την ώρα που γύριζε το νέο video clip για την καινούργια του δουλειά.