Celebrity – Τον πετσόκοψε η Μαρία Καλάβρια: «Έχεις εμμονή μαζί μου, είσαι προβληματικός»

Celebrity

Δεν μάσησε καθόλου τα λόγια της η παίκτρια του Celebrity

Σε υψηλούς τόνους κινήθηκαν οι συζητήσεις στο καμπ του Celebrity, το βράδυ της Πέμπτης, ανάμεσα στην Μαρία Καλάβρια και τον Νίκο Βαμβακούλα. Κάτι που φάνηκε άλλωστε από την πρώτη σχεδόν στιγμή, ένα επεισόδιο νωρίτερα, που η Emilia Vodos έχρισε αρχηγό της μιας ομάδας την γοητευτική επιχειρηματία.

«Μόνη μου ήμουν επάνω; Έκανα ένα αγώνισμα μόνη μου; Άρα δεν ευθύνομαι εγώ που χάσαμε! Είπα για τον Τάσο και σε ρωτάω εδώ, ευθέως. Στα αστέρια που κέρδισα και λιποθύμησα και έχασε ο Μπο έριξα εγώ ευθύνη στον Μπο;» αναρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Καλάβρια με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να της δίνει αρνητική απάντηση και εκείνη να οδηγείται σε μια λεκτική έκρηξη. «Άρα; Εγώ κέρδισα όμως. Άρα τι βλακείες λες; Ε, βλακείες λες».

«Ότι έχω να πω σαν άνθρωπος το λέω ευθέως και δεν θα ερχόμουν ποτέ στην κάμερα να πω εάν πήγε σε δυο αγωνίσματα και έχασε ή αν το θίξω. Αυτός έχει εμμονή μαζί μου, συνέχεια λέει ότι εγώ δεν κερδίζω αγωνίσματα ενώ έχω κερδίσει δύο και τα έχουν χάσει οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου. Δεν γύρισα όμως ποτέ να κατηγορήσω γιατί τα αγωνίσματα είναι ομαδικά και μπορεί να συμβεί αυτό. Το θέμα είναι ο τρόπος σκέψης και αυτός δεν μου ταιριάζει» υπογράμμισε εν συνεχεία η παίκτρια του Celebrity.

«Έχεις θέμα και έχεις εμμονή μαζί μου! Έχεις εμμονή μαζί μου» φώναξε η Μαρία Καλάβρια στον Νίκο Βαμβακούλα, ενώπιων όλων των συμπαικτών τους, προσθέτοντας πως «εσύ είσαι ο προβληματικός».

«Θα κάνω αυτό που θέλω! Μέσα στο αγώνισμα είμαστε αντίπαλοι με τις δύο ομάδες, έξω από το αγώνισμα έχω δικαίωμα να μιλάω με όποιον επιλέγω σαν Μαρία. Είτε είναι πράσινος είτε είναι κόκκινος. Μας δημιουργεί συνέχεια πρόβλημα μέσα στην ομάδα και μετά έρχεται έξω να λέει τα δικά του όπως τον βολεύουν» τόνισε, τέλος, η Μαρία Καλάβρια στην κάμερα του Celebrity το βράδυ της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ.