Celebrity – Μύλος έγιναν Αγγελική Ηλιάδη και Πάνος Καλίδης: «Εσύ γαμ…σαι, γλύψε τον Χειμωνέτο από πάνω μέχρι κάτω»

Celebrity

"Γλύψε μπας και σου φύγει κανά σάλιο" τόνισε και ο Τάσος Ξιαρχό στο Celebrity υποστηρίζοντας την επίθεση της τραγουδίστριας στον συνάδελφο της.

Μπάχαλο για μια ακόμα φορά έγιναν στο Celebrity του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Πέμπτης, ο Πάνος Καλίδης από την μία και η Αγγελική Ηλιάδη με τον Τάσο Ξιαρχό από την άλλη στο νέο επεισόδιο που ήρθε στις μικρές μας οθόνες. Αν και εδώ που τα λέμε, η δεύτερη πλευρά αντάλλαξε και αυτή λέξεις βαριές και έγιναν όλοι… μύλος!

Έτσι ξαφνικά, λοιπόν, μες στη νύχτα στη ζούγκλα του Αγίου Δομινίκου, οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης άρχισαν να ανταλλάζουν εντάσεις και βαρύγδουπες λέξεις εκατέρωθεν. «Και εσύ έξω είσαι; Πουλάκι μου, τι κάνεις εδώ πέρα; Γλύφεις; Εγώ γαμ…αι; Εσύ γαμ…σαι, Καλίδη! Γλύφεις; Ποιον γλύφεις; Τον Χειμωνέτο από πάνω μέχρι κάτω;» ρωτούσε εκνευρισμένη η Αγγελική Ηλιάδη τον συνάδελφο της, ο οποίος ωστόσο είχε βγάλει εκείνη την ώρα το μικρόφωνο σου.

«Έτσι σου μιλάω, ναι και έτσι θα σου μιλάω από εδώ και πέρα γιατί θα έπρεπε να ντρέπεσαι! Κάτσε εδώ και γλύψε τον Χειμωνέτο από πάνω μέχρι κάτω! Ντροπή σου! Δεν έχω να πω κάτι άλλο, ντροπή! Ντροπή» πρόσθεσε η τραγουδίστρια με τον Τάσο Ξιαρχό να σιγοντάρει και να τονίζει τα εξής. «Μου έλεγες «δεν με νοιάζει ο Χειμωνέτος, σώστε εμένα» ε; Για να σώσουμε εσένα! «Σώσε εμένα και όχι αυτόν»; Γι’ αυτό σε σώσαμε; Μπράβο αγόρι μου! Για βγες και δες τα cue και θα καταλάβεις. Γλύψε μπας και σου φύγει κανά σάλιο».

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια όλης της προηγούμενης επικοινωνίας, η κάμερα του Celebrity δεν έδειχνε ούτε την Αγγελική Ηλιάδη ούτε και τον Πάνο Καλίδη.

«Δεν περίμενα την επίθεση της Αγγελικής όπως δεν περίμενα να μου μιλήσει με αυτό τον τρόπο ποτέ για να κάνει ριάλιτι» ομολόγησε ο Πάνος Καλίδης στην κάμερα του παιχνιδιού. Υποτίθεται ότι είχαμε μια σχέση έξω» πρόσθεσε, ακόμα, ο Πάνος Καλίδης στην κάμερα του Celebrity του ΣΚΑΪ.