Celebrity – Ξέσπασε ο Νίκος Βαμβακούλας στην Μαρία Καλάβρια: «Με προσβάλλεις»

Celebrity

"Δεν θα ξαναασχοληθώ, το βαριέμαι όλο αυτό" ξεκαθάρισε η παίκτρια του Celebrity.

Κι ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα στο νέο επεισόδιο του Celebrity, το βράδυ της Πέμπτης, οι τόνοι ανέβηκαν άξαφνα στη ζούγκλα του Αγίου Δομινίκου ανάμεσα στην Μαρία Καλάβρια και τον Νίκο Βαμβακούλα. Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια που έκανε η πρώτη από τα οποία και αισθάνθηκε πως προσβάλλεται ο δεύτερος σαν προσωπικότητα.

«Παιδιά, ο Τάσος για τα δικά μου δεδομένα είναι πιο ικανός από εσάς και μην με παρεξηγείτε. Από θέμα του ότι είναι αδυνατούλης και είναι πάρα πολύ γρήγορος. Είναι και εύστοχος, δεν είναι θέμα. Αν ήταν μόνο θέμα δύναμης, σίγουρα θα έλεγα να (σ.σ. τον Νίκο Αναδιώτη)» τόνισε, μεταξύ άλλων, η παίκτρια του Celebrity απευθυνόμενη στους υπόλοιπους συμπαίκτες της. «Και τι να κάνουμε; Να τα παρατήσουμε, να τον βγάλουμε νικητή, να πάρει το έπαθλο και να φύγουμε όλοι;» αναρωτήθηκε, αρχικά, ο Μπο.

«Τι να κάνουμε δηλαδή; Να μην παίξουμε καθόλου;» ρώτησε αμέσως και ο Νίκος Βαμβακούλας για να αποκριθεί η Μαρία Καλάβρια, «μ’ αρέσει που έπαιζες και ποδόσφαιρο. Σου είπα εγώ ότι δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν; Σου είπα εγώ κάτι τέτοιο; Δεν θα λες πράγματα που δεν τα έχω πει. Είπα ότι ο Τάσος σε σχέση με εσάς έχει πολλά πλεονεκτήματα».

Με τη σειρά του, λοιπόν, ο Νίκος Βαμβακούλας απάντησε ως εξής ενώπιων όλων. «Με προσβάλλεις! Με προσβάλλεις! Με προσβάλλεις, σου είπα, όταν λες ότι είμαι αδύναμος και γι’ αυτό είπα ότι ψηφιστήκατε».

Μιλώντας ωστόσο στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η γοητευτική επιχειρηματίας εξήγησε πως «δεν ήθελα να θίξω κανέναν, όμως θίχτηκαν όλοι επειδή την προηγούμενη φορά τους ψήφισαν τα υπόλοιπα παιδιά. Παρόλα αυτά είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι, μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις, κάποιοι δεν ξέρουν να ακούν και χρησιμοποιούν λέξεις που εμένα με εκνευρίζουν. Ότι τους προσβάλλω ενώ εγώ δεν πρόσβαλλα κανέναν. Βοήθησα για την ομάδα μου και σκέφτηκα ποιο θα είναι το καλύτερο. Από εκεί και πέρα, από τη στιγμή που δεν μπορούν να το καταλάβουν, δεν θα ξαναασχοληθώ. Το βαριέμαι όλο αυτό».