Celebrity: Ξεκαρδιστικός Πάτρικ Ογκουνσότο – «Πολύ μεγάλο φίδι, Γιώργο»

Celebrity

"Τι είναι αυτό ρε; Τι είναι αυτό ρε; Ιωάννα, καλά είσαι;".

Αντιμέτωποι με παλιούς… γνώριμους φίλους τους ήρθαν οι παίκτες στο I’m a Celebrity Get Me Out of Here το βράδυ της Τετάρτης (22/11). Η Πράσινη και η Κίτρινη Ομάδα χωρίστηκαν σε ζευγάρια και προσπάθησαν να συγκεντρώσουν περισσότερα χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι παίκτες κλήθηκαν να ξαπλώσουν σε ένα ξύλινο κρεβάτι ανά δυάδες και με κλειστά μάτια να εντοπίσουν τα αστέρια μέσα στα κομοδίνα. Παράλληλα όμως δίπλα τους και επάνω τους κυκλοφορούσαν… ελεύθερα φίδια, βατράχια, αράχνες και ποντίκια.

Από τις πλέον απολαυστικές στιγμές αυτής της δοκιμασίας στο «Celebrity» της Τετάρτης ήταν το δίδυμο Ιωάννα Λίλη – Πάτρικ Ογκουνσότο. Οι δύο παίκτες κατάφεραν να συνεργαστούν με επιτυχία και να φέρουν εις πέρας τη δοκιμασία. Ωστόσο, οι κραυγές και οι αντιδράσεις τους στο άγγιγμα των ζώων που τους πλαισίωναν προσέφεραν άφθονο γέλιο στους παρουσιαστές και το τηλεοπτικό κοινό.

«Τι είναι αυτό ρε; Τι είναι αυτό ρε;», φώναξε σε κάποια στιγμή ο Πάτρικ Ογκουνσότο, απορώντας με τα ζωύφια που περπατούσαν επάνω του.

«Ασ’ το Γιώργο. Πρώτη φορά στη ζωή μου είμαι με ένα τόσο μεγάλο φίδι επάνω μου αλλά είμαι χαρούμενος. Πολύ μεγάλο φίδι, Γιώργο, κατάλαβες; Μπράβο. Ιωάννα, καλά είσαι;», είπε χαριτολογώντας και με την ιδιαίτερη προφορά του ο Πάτρικ Ογκουνσότο μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας στο «Celebrity».