Celebrity Game Night: Απόψε η πρεμιέρα της Σμαράγδας Καρύδη

Το παιχνίδι που ξεχώρισαν και αγάπησαν οι τηλεθεατές έρχεται για τρίτη χρονιά στο Mega!

Η Σμαράγδα Καρύδη, απόψε στις 23:00, θα μας ξεσηκώσει και πάλι με το χιούμορ και την εκρηκτική της διάθεση. Μαζί με τις δύο ομάδες των celebrities φίλων της θα παίξουν μέχρι τελικής πτώσεως!

«Βάλε ένα χεράκι», «πάρ’ το αλλιώς», «sing sung song», «που πας», «popped quiz» είναι μερικά από τα νέα ανατρεπτικά παιχνίδια που θα μας ξετρελάνουν! Μαζί με όσα αγαπήσαμε τα δυο προηγούμενα χρόνια, «clue boom», «της παντομίμας», «κάνε μου λιγάκι ντου», «έχεις γράμμα», κάνουν τις celebrity βραδιές μας ένα ατέλειωτο πάρτι.
Κάθε εβδομάδα, δύο παίκτες και έξι celebrities παίζουν, τραγουδούν, αυτοσχεδιάζουν, πειράζονται και αναμετρώνται, με την μπάντα του Τόνυ Κονταξάκη να τους συνοδεύει. Οι παίκτες διεκδικούν 4000€ ενώ οι celebrities 2000€ που προσφέρουν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής τους.

Ποδαρικό στην εκπομπή κάνουν δύο ανεπανάληπτες ομάδες: Δέσποινα Βανδή, Γιώργος Καπουτζίδης, Παντελής Καναράκης στον ένα καναπέ, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κώστας Μαρτάκης και Μαριέλλα Σαββίδου στον άλλο. Ζυγίζουν τις δυνάμεις τους ως γνήσιοι αντίπαλοι και η μάχη που ακολουθεί είναι μέχρι τελικής πτώσεως!