Celebrity: Έπαθε σοκ η Μαρία Καλάβρια και ούρλιαζε να την βγάλουν έξω

Celebrity

Τα είδε όλα κωλυόμενα η παίκτρια του Celebrity!

Σε μια νέα δοκιμασία για το Celebrity του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Τετάρτης, κλήθηκαν να αναμετρηθούν η Μαρία Καλάβρια για την πράσινη ομάδα και ο Πάνος Καλίδης για την πράσινη ομάδα. Αυτό που δεν περίμενε, όμως, η γοητευτική επιχειρηματίας ήταν να την φτάσει η εν λόγω αναμέτρηση στα όρια της.

Κι αυτό μιας και οι δυο παίκτες του Celebrity έπρεπε να βρεθούν ξαπλωμένοι για αρκετά λεπτά, κλεισμένοι σε ένα γυάλινο κουτί όπου και εισέβαλαν κάθε τρεις και λίγο ορισμένα… περίεργα ζωάκια! Η αρχή έγινε με τα φίδια, στη συνέχεια μπήκαν οι ταραντούλες και ακολούθησαν τα ποντικάκια.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της νέας δοκιμασίας, δε, η Μαρία Καλάβρια δεν σταμάτησε να ουρλιάζει ενώ ο Πάνος Καλίδης άντεχε κάπως καλύτερα όσα έπρεπε να αντιμετωπίσει. Έτσι, όταν έπεσαν πάνω της πάρα πολλά ποντικάκια, η Μαρία Καλάβρια έπαθε σοκ και ούρλιαξε την φράση – κλειδί για να βγει αμέσως από το κουτί της.

«I’ m a celebrity, get me out of here» και ο Γιώργος Λιανός κάλεσε τους βοηθούς της παραγωγής να βγάλουν από τη δοκιμασία την παίκτρια του Celebrity. Τρεμάμενη και εμφανώς σοκαρισμένη, η Μαρία Καλάβρια μπορεί να αποχώρησε πρόωρα από την δοκιμασία αλλά προσπάθησε να βοηθήσει τον Πάνο Καλίδη απ’ έξω όσο μπορούσε.